ECHIPA NOASTRA

Faceți cunoștință cu profesorii noștri de yoga.Toți instructorii de yoga sunt certificați pentru stilul de yoga pe care îl predau.
 Fiecare dintre aceste tradiții de yoga are o istorie bogată și oferă propriile beneficii fizice și mentale.

ico-master

Adela Spulber

Fondatoare Ahimsa Yoga
Adela Spulber - Ahimsa

Adela este fondatoarea studioului Ahimsa Yoga. Ea se ocupa de partea administrativa si de partea de marketing a acestui studio. Cu ea veti comunica la receptie, la telefon, prin e-mailuri si pe retelele de socializare.

Practic yoga de 3 ani de zile si m-am certificat ca profesor de yoga (200HR TTC) in luna Mai 2017 la School Yoga Institute in Bali.

Yoga pentru mine inseamna mai mult decat practicarea asanelor.
Prin yoga am descoperit starea de echilibru interior, pace, fericire, recunostinta, binecuvantare si iubire. Am invatat sa renunt la control si sa accept viata asa cum este ea. Am invatat sa am incredere in mine si in oamenii din jurul meu.
Am invatat ca nu exista competitie si concurenta, fiecare este unic, frumos si are drumul sau in viata.

Intentia mea ca profesor de yoga este de a ghida practicantii spre a descoperi ceea ce au mai frumos in interiorul lor, sa isi indrepte privirea catre suflet, sa isi inteleaga mintea, sa se iubeasca si sa se accepte cu umbre si lumini.

De un an de zile am deschis studioul Ahimsa Yoga in Bucuresti cu intenția de a aduce echilibru, armonie si fericire oamenilor din orașul în care locuiesc. Doresc sa contribui cu o vibratie mai bună in acest spațiu. Sunt un om optimist si cred intr-o lume noua, mai bună, mai frumoasă, mai conștientă si echilibrată.

Mantra mea
„Ce faci pentru tine, dispare odata cu tine, ce faci pentru alții rămâne în eternitate” Albert Einstein

Programul claselor online de yoga ale Adelei la Ahimsa Yoga Studio il puteti consulta in pagina Program.