ECHIPA NOASTRA

Faceți cunoștință cu profesorii noștri de yoga.Toți instructorii de yoga sunt certificați pentru stilul de yoga pe care îl predau.
 Fiecare dintre aceste tradiții de yoga are o istorie bogată și oferă propriile beneficii fizice și mentale.

ico-master

Adela Spulber

Fondatoare Ahimsa Yoga
Adela Spulber - Ahimsa

Adela este fondatoarea studioului Ahimsa Yoga. Ea se ocupa de partea administrativa si de partea de marketing a acestui studio. Cu ea veti comunica la receptie, la telefon, prin e-mailuri si pe retelele de socializare.

Practic yoga de 3 ani de zile si m-am certificat ca profesor de yoga (200HR TTC) in luna Mai 2017 la School Yoga Institute in Bali.

Yoga pentru mine inseamna mai mult decat practicarea asanelor.
Prin yoga am descoperit starea de echilibru interior, pace, fericire, recunostinta, binecuvantare si iubire. Am invatat sa renunt la control si sa accept viata asa cum este ea. Am invatat sa am incredere in mine si in oamenii din jurul meu.
Am invatat ca nu exista competitie si concurenta, fiecare este unic, frumos si are drumul sau in viata.

Intentia mea ca profesor de yoga este de a ghida practicantii spre a descoperi ceea ce au mai frumos in interiorul lor, sa isi indrepte privirea catre suflet, sa isi inteleaga mintea, sa se iubeasca si sa se accepte cu umbre si lumini.

De un an de zile am deschis studioul Ahimsa Yoga in Bucuresti cu intenția de a aduce echilibru, armonie si fericire oamenilor din orașul în care locuiesc. Doresc sa contribui cu o vibratie mai bună in acest spațiu. Sunt un om optimist si cred intr-o lume noua, mai bună, mai frumoasă, mai conștientă si echilibrată.

Mantra mea
„Ce faci pentru tine, dispare odata cu tine, ce faci pentru alții rămâne în eternitate” Albert Einstein

Programul claselor de yoga ale Adelei la Ahimsa Yoga Studio:

Luni ora 19:10 Yoga for BegInners si ora 20:20 Rest Your Soul
Marti ora 08:00 Early Birds Yoga Class

Miercuri

Ora 12:00 Calms The Mind, Stretches The Body

Ora 19:00 Workshop de Meditatie pentru Incepatori

Joi ora 19:10 Mobility and Flexibility
Vineri ora 17:20 Meditation Practice

Am inceput sa practic yoga acum 6 ani, la recomandarea medicului, care a constatat cat de serioase erau problemele mele cu cervicala. De asemenea, lucrez de 10 ani in mediul corporatist, asadar cunosc foarte bine constrangerile acestei lumi.

Tocmai de aceea, in 2017, am absolvit cursul de Indian Yoga Academy in cadrul Fitness Scandinavia, pentru ca imi doream foarta mult sa le impartasesc si celorlalti din experienta mea si, de ce nu, sa le redau bucuria de a petrece timp cu ei insisi, prin practica yoga.

Programul claselor de yoga ale Ancai la Ahimsa Yoga Studio:

Miercuri ora 18:00 Detox Yoga

Anca Elena Amariei-Stanculescu

Instructor Yoga

Cunoaste-o pe Anca prin blogul ei – www.ancaela.wordpress.com

Carmen Bobu

Instructor Yoga
Carmen-Bobu---Ahimsa

Am descoperit practica yoga acum 11 ani. Sunt indragostita de Planeta Pamant calatorind in stil Travel Yoga. Am participat si m-am educat in SUA, Australia, India, China, Japonia, Germania, Philipines.

Clasa Alignment Yoga Class se adreseaza studentilor care-si doresc evolutie si voi ajuta sa se obtina cunostinte de a adapta in conditii de siguranta fiecare asana!

Programul clasei de yoga a lui Carmen la Ahimsa Yoga Studio:

Marti ora 18:00 Alignment Yoga Class

Calatoria mea in yoga a inceput in egala masura din nevoi fizice si psihice, nevoia de a-mi mentine corpul sanatos dar si echilibrul emotional. Am inteles cat de importanta este conexiunea dintre corp si minte atunci cand am aprofundat practica mai mult.

„Dragostea pentru yoga si hotararea de a urma un curs de instructor, le datorez minunatei Mariana Dragan. Ii sunt profund recunoscatoare pentru energie, inspiratie, incredere si sprijin. Cursul de Yoga Teacher l-am inceput in 2016 si in 2017 am incheiat cele 200 ore necesare acreditarii internationale, iar de atunci predau cu mare drag oriunde este nevoie de energia mea.

Caut mereu diverse cai pentru a impartasi practica yoga oricui este in cautarea ei. Imi doresc sa ajut oamenii sa se conecteze cu ei insisi si sa-i inspir sa evolueze intuitiv in aceasta directie. Fie ca au nevoie de flexibilitate, forta sau echilibru fizic sau emotional, le vor gasi pe saltea la clasele de yoga, construite ca terapie pentru corp, minte si suflet”

Programul clasei de yoga a Denisei Stanciu:

Miercuri ora 19:10 Unwind and Relax

Denisa Stanciu

Instructor Yoga
Denisa-Stanciu---Ahimsa

Lidia Pasztor

Instructor Yoga
Lidia-Pasztor-Ahimsa

Yoga teacher, astrolog, pasionată de dans și cântec.

Am început să practic yoga în urmă cu 6 ani pentru beneficiile asupra sănătății. La scurt timp mi-am dat seama că este mult mai mult decât o mișcare care face bine corpului. Îmi declanșa emoții, trăiri, îmi schimba starea mentală, atitudinea, comportamentul.

Am devenit mai răbdătoare cu mine, mai puțin exigentă, mai puțin atașată de “planul meu” din cap, mai deschisă spre mine, spre oameni, spre viață . M-a adus în punctul observatorului și mi-a trezit curiozitatea de mă explora din ce în ce mai mult. Am întâlnit oameni minunați care m-au format și m-au adus mai aproape de mine.

Promovez hatha yoga tradițională, cea mai veche formă de yoga. Este stilul care mă ajută cel mai mult să mă interiorizez, să-mi liniștesc mintea și să fiu blândă cu corpul. Te aștept cu Inima deschisă și cu recunoștință.

Programul clasei de yoga a Lidiei la Ahimsa Yoga Studio:

Marti ora 20:20 Yin Yoga

Vineri ora 19:30 Traditional Hatha Yoga

Yoga pentru mine înseamnă de fapt un mod de viata. A trai pentru a cultiva armonie, bucurie și iubire din interior spre exterior. Si a le împărtăși cu oamenii din jurul meu, devenind astfel mai buni impreuna.
Mi-am inceput calatoria pe calea yoga in Vancouver, Canada, cautând o activitate prin care sa-mi antrenez și echilibrez partea fizica, spirituala și emoțională în același timp. Primul pas spre a deveni profesor de yoga l-am făcut în primăvara lui 2017, în Uganda, Africa de Est, printr-un curs de 40 de ore de instructor de yoga prenatal. In satul Kassana, practicând alături de femei și copii din Africa și din lume.
Am descoperit noi semnificații ale învățăturilor yoga și s-a aprins in mine dorința de a le împărtăși propriilor mele comunități: traieste cu simplitate și cu conștiința de sine, zâmbeste sincer, găseste mulțumire și bucurie în fiecare moment, dincolo de greutățile vieții.

La sfârșitul lui 2017 am devenit instructor yoga certificat Yoga Alliance, în urma absolvirii cursului de 200 de ore la școala Semperviva Yoga din Vancouver, iar în 2018 am urmat cursul de instructor de yoga pentru copii al aceleiași scoli.

Am avut onoarea și binecuvântarea de a o avea drept mentor și profesor pe Jacqueline Maloney, experta în tehnici integrate de dezvoltare comportamentala, emotionala și sociala a copiilor și adolescenților, având peste o mie de ore de studiu ca profesor de yoga pentru copii și adolescenți.

Ii sunt recunoscătoare pentru felul în care m-a inspirat sa încep sa împărtășesc practica yoga copiilor, pentru a-i sprijini sa își descopere singuri conștiința propriilor senzații, emoții și gânduri, precum si sa iși construiască propriile tehnici de identificare, navigare și reglare a acestor senzații, emoții și gânduri.

Programul Oanei la Ahimsa Yoga Studio:

Joi ora 07:30 Yoga Before Work

Oana Dan

Instructor Yoga

Mariana Dragan

Instructor Yoga

Am fost norocoasa sa ma intalnesc cu yoga prin prisma Anastasiei Lupascu (Nastea) de la Indicat yoga. De de la ea am primit, cu deschidere, generozitate si o detasare sanatoasa, increderea in puterea transformatoare a practicii yoga (si nu ma refer doar la alinarea disconfortului dintre L4 si L5, acesta fiind scopul meu initial).

Au trecut cativa ani de atunci iar eu sunt fericita de felul in care s-au asezat prioritatile din viata mea. Dupa trainingul de yoga teacher in Sivananda Hatha Yoga, in 2013 in Spania, am decis sa parasesc lumea corporate pentru a ma dedica practicii si predarii yoga.
Au urmat multe clase, workshopuri, retreaturi, o calatorie in India, multe calatorii interioare 😉 Pe unele le-am organizat , la altele am participat, cu egala bucurie si recunostinta.

Programul claselor de yoga ale Marianei la Ahimsa Yoga Studio:

Luni ora 18:00 Gentle Vinyasa Flow
Joi ora 18:00 Better Posture, Better Life

Numele meu este Violeta, sunt instructor acreditat Yoga Alliance USA~200h şi Instructor de Zumba Fitness pentru adulți şi copii.
Sunt prezentă de 7 ani în mediul corporatist, dar cu sufletul în continuă căutare de tot ce înseamnă frumos. Sunt pasionată de dezvoltare personală, particip constant la worshopuri şi cursuri terapeutice ce imi permit prin mişcare şi dans să descopăr modalităti de explorare şi vindecare a corpului.

Misiunea mea este să îndrum oamenii către a practica yoga din drag pentru corpul lor, ajutându-i să conştientizeze că reprezintă o generoasă sursă de inspirație pentru sporirea echilibrului fizic și mental.

Vino pentru tine, cu ~Drag de corp.

Programul claselor de yoga ale Violetei la Ahimsa Yoga Studio:

Marti ora 19:10 Listen to Your Body

Violeta Buda

Instructor Yoga

Roxana Dobre

Instructor Yoga

Roxana este instructor certificat de Yoga pentru copii (95Hrs) și adulți (200Hr). A început să practice yoga din 2017 ca o modalitate de a echilibra planul fizic cu cel mental. În 2018 urmează cursurile de certificare ca instructor de yoga și mindfulness pentru copii sub îndrumarea Cezarinei Trone, la Mirador Yoga & Creativity School.

Experiența unică și energia pozitivă întâlnită în acest mediu au determinat-o să continue practica personală și în paralel să predea yoga celor mici.

În 2019 a urmat cursul de certificare ca instructor de yoga pentru adulți la Școala Fitness Scandinavia obținând titlul de instructor Hatha yoga (200 de ore).

Roxana sustine clasele de Yoga For Kids de Luni si Marti ora 18:00

Magda practica si studiaza Ashtanga vinyasa yoga din 2014. Avand ca indrumatori in practica personala pe Irene Zaarour, Lea Perfetti si Tarik van Prehn, Alexandra Solomon, si luand parte la onmultitudine de cursuri, Magda este in prezent absolventa a cursului de Ashtanga vinyasa yoga Primary Series pentru profesori sub indrumarea Kristinei Karitinou, profesor senior.

Magda crede intr-o abordare colaborativa, in care studentul si profesorul lucreaza impreuna pentru a dezvolta practica studentului.

Clasa sustinuta de Magda: Ashtanga Yoga, Vineri ora 18:20

Magda Tudoriu

Instructor Yoga

Irina Trutescu

Instructor Yoga

Hi, i am Irina and i bring you Power Yoga classes, every Monday and Wednesday from 9AM at Ahimsa Yoga Studio. I am here to offer you the support you need to live to your true potential. Power Yoga is addapted to modern needs and it is the perfect tool to access vitality, power and freedom. Yoga is a technique to educate the mind, body and soul and my mission is to inspire and to guide you to the best version of yourself!

Salut! Sunt Irina si te astept la clasele de Power Yoga in fiecare luni si miercuri de la ora 9.00 la Ahimsa. Sunt aici pentru a te sustine sa traiesti la adevaratul tau potential. Power Yoga se adapteaza nevoilor moderne de trai si este unealta potrivita care ofera acces catre vitalitate, putere si libertate. Yoga este o tehnica de educare a mintii, trupului si sufletului. Misiunea mea este sa te inspir si sa te ghidez catre cea mai buna versiune a ta!

Clasele Irinei din programul studioului:
Luni ora 09:00 Power Yoga
Miercuri ora 09:00 Power Yoga