ECHIPA NOASTRA

Faceți cunoștință cu profesorii noștri de yoga.Toți instructorii de yoga sunt certificați pentru stilul de yoga pe care îl predau.
 Fiecare dintre aceste tradiții de yoga are o istorie bogată și oferă propriile beneficii fizice și mentale.

ico-master

Adela Spulber

Fondatoare Ahimsa Yoga
Adela Spulber - Ahimsa

Adela este fondatoarea studioului Ahimsa Yoga. Ea se ocupa de partea administrativa si de partea de marketing a acestui studio. Cu ea veti comunica la receptie, la telefon, prin e-mailuri si pe retelele de socializare.

Practic yoga de 3 ani de zile si m-am certificat ca profesor de yoga (200HR TTC) in luna Mai 2017 la School Yoga Institute in Bali.

Yoga pentru mine inseamna mai mult decat practicarea asanelor.
Prin yoga am descoperit starea de echilibru interior, pace, fericire, recunostinta, binecuvantare si iubire. Am invatat sa renunt la control si sa accept viata asa cum este ea. Am invatat sa am incredere in mine si in oamenii din jurul meu.
Am invatat ca nu exista competitie si concurenta, fiecare este unic, frumos si are drumul sau in viata.

Intentia mea ca profesor de yoga este de a ghida practicantii spre a descoperi ceea ce au mai frumos in interiorul lor, sa isi indrepte privirea catre suflet, sa isi inteleaga mintea, sa se iubeasca si sa se accepte cu umbre si lumini.

De un an de zile am deschis studioul Ahimsa Yoga in Bucuresti cu intenția de a aduce echilibru, armonie si fericire oamenilor din orașul în care locuiesc. Doresc sa contribui cu o vibratie mai bună in acest spațiu. Sunt un om optimist si cred intr-o lume noua, mai bună, mai frumoasă, mai conștientă si echilibrată.

Mantra mea
„Ce faci pentru tine, dispare odata cu tine, ce faci pentru alții rămâne în eternitate” Albert Einstein

Programul claselor de yoga ale Adelei la Ahimsa Yoga Studio:

Luni ora 19:10 Yoga for BegInners si ora 20:20 Rest Your Soul
Marti ora 20:20 Yin Side of You
Miercuri ora 19:00 Workshop de Meditatie pentru Incepatori
Joi ora 08:30 Be grateful in the morning si ora 19:10 Mobility and Flexibility
Vineri ora 17:20 Meditation Practice
Sambata ora 10:00 Iubeste-te pe tine insuti

Am inceput sa practic yoga acum 6 ani, la recomandarea medicului, care a constatat cat de serioase erau problemele mele cu cervicala. De asemenea, lucrez de 10 ani in mediul corporatist, asadar cunosc foarte bine constrangerile acestei lumi.

Tocmai de aceea, in 2017, am absolvit cursul de Indian Yoga Academy in cadrul Fitness Scandinavia, pentru ca imi doream foarta mult sa le impartasesc si celorlalti din experienta mea si, de ce nu, sa le redau bucuria de a petrece timp cu ei insisi, prin practica yoga.

Programul claselor de yoga ale Ancai la Ahimsa Yoga Studio:

Marti ora 08:00 Happy Morning Yoga
Miercuri ora 19:10 Detox Spring Flow

Anca Elena Amariei-Stanculescu

Instructor Yoga

Cunoaste-o pe Anca prin blogul ei – www.ancaela.wordpress.com

Carmen Bobu

Instructor Yoga
Carmen-Bobu---Ahimsa

Am descoperit practica yoga acum 11 ani. Sunt indragostita de Planeta Pamant calatorind in stil Travel Yoga. Am participat si m-am educat in SUA, Australia, India, China, Japonia, Germania, Philipines.

Clasa Alignment Yoga Class se adreseaza studentilor care-si doresc evolutie si voi ajuta sa se obtina cunostinte de a adapta in conditii de siguranta fiecare asana!

Programul clasei de yoga a lui Carmen la Ahimsa Yoga Studio:

Marti ora 18:00 Alignment Yoga Class

Calatoria mea in yoga a inceput in egala masura din nevoi fizice si psihice, nevoia de a-mi mentine corpul sanatos dar si echilibrul emotional. Am inteles cat de importanta este conexiunea dintre corp si minte atunci cand am aprofundat practica mai mult.

„Dragostea pentru yoga si hotararea de a urma un curs de instructor, le datorez minunatei Mariana Dragan. Ii sunt profund recunoscatoare pentru energie, inspiratie, incredere si sprijin. Cursul de Yoga Teacher l-am inceput in 2016 si in 2017 am incheiat cele 200 ore necesare acreditarii internationale, iar de atunci predau cu mare drag oriunde este nevoie de energia mea.

Caut mereu diverse cai pentru a impartasi practica yoga oricui este in cautarea ei. Imi doresc sa ajut oamenii sa se conecteze cu ei insisi si sa-i inspir sa evolueze intuitiv in aceasta directie. Fie ca au nevoie de flexibilitate, forta sau echilibru fizic sau emotional, le vor gasi pe saltea la clasele de yoga, construite ca terapie pentru corp, minte si suflet”

Programul clasei de yoga a Denisei Stanciu:

Joi ora 18:00 Hippie Flow

Cu Denisa ne intalnim la diferite clase de yoga, ea fiind cea care inlocuieste profesorii de yoga la clasele din cadrul studioului Ahimsa Yoga.

Denisa Stanciu

Instructor Yoga
Denisa-Stanciu---Ahimsa

Lidia Pasztor

Instructor Yoga
Lidia-Pasztor-Ahimsa

Yoga teacher, astrolog, pasionată de dans și cântec.

Am început să practic yoga în urmă cu 6 ani pentru beneficiile asupra sănătății. La scurt timp mi-am dat seama că este mult mai mult decât o mișcare care face bine corpului. Îmi declanșa emoții, trăiri, îmi schimba starea mentală, atitudinea, comportamentul.

Am devenit mai răbdătoare cu mine, mai puțin exigentă, mai puțin atașată de “planul meu” din cap, mai deschisă spre mine, spre oameni, spre viață . M-a adus în punctul observatorului și mi-a trezit curiozitatea de mă explora din ce în ce mai mult. Am întâlnit oameni minunați care m-au format și m-au adus mai aproape de mine.

Promovez hatha yoga tradițională, cea mai veche formă de yoga. Este stilul care mă ajută cel mai mult să mă interiorizez, să-mi liniștesc mintea și să fiu blândă cu corpul. Te aștept cu Inima deschisă și cu recunoștință.

Programul clasei de yoga a Lidiei la Ahimsa Yoga Studio:

Vineri ora 18:20 Traditional Hatha Yoga

“Momente trăite cât mai benefic s̗i mai intens care sa facă diferent̗a in viat̗a de zi cu zi” este ceea ce doresc să aduc eu oamenilor prin yoga.

Cum am ajuns la asta? Trăind 7 ani in Asia am avut revelat̗ia ca viat̗a poate fi trăită s̗i într-un alt mod, poate fi savurată clipă de clipă indiferent de condit̗iile exterioare date într-un anume moment al ei. Acolo am avut ocazia să cunosc oameni deosebit̗i care mi-au arătat ce inseamnă sa trăiesti în momentul prezent, să fii calm, să apreciezi simplitatea. Oamenii ce trăiesc in oras̗ele mari din Asia, au aproape acelas̗i mediu ca s̗i oriunde in altă parte a lumii, dar stiu să nu se lase influent̗at̗i de stresul zilnic, s̗tiu că serviciul este doar o sursă de venit, dar nu este totul. Acea detas̗are, calm, bucuria si tihna momentului prezent este ceea ce mi-as̗ dori să trăiască cei care vor practica cu mine, dar si apropierea de sine s̗i cunoas̗terea propriului corp.

Inginer in industria alimentară de profesie, am venit in contact cu yoga init̗ial dintr-o nevoie de a-mi păstra sănătatea. După căutari între yoga si pilates, am ajuns să stiu, să simt, că yoga vine cu ceva în plus, ceva greu de denumit în cuvinte dar care-mi umplea sufletul de bucurie. Am practicat diverse stiluri de yoga în China, unde am trait peste 5 ani s̗i unde des̗i întelegeam doar o parte din explicat̗iile date de instructor, starea de bine s̗i afinitatea mea fat̗ă de practicarea yoga a venit oricum, ceea ce însemna ca ceea ce făceam si simt̗eam acolo era mult mai important decat mesajul verbal.

Au trecut 6 ani până să ajung la idea de a deveni instructor yoga, ceea ce s-a întamplat in 2017, cand am implinit 50 de ani si tot atunci am terminat cursul de Yoga Trainer 200RYT acreditat la Yoga Alliance International. Ideea si curajul de a face asta mi-au fost poate insuflate de instructoarea deosebita cunoscută in Jakarta, Indonesia, unde am locuit aproape doi ani. Am vazut la ea ce înseamnă pasiunea fat̗ă de ceea ce faci s̗i respectul fat̗ă de conceptele yoga s̗i am simt̗it energia emanată de acea pasiune. Asta e ceea ce-mi doresc sa pot da s̗i eu mai departe la cursurile mele, odată cu starea de bine specială atinsă într-o sesiune de yoga facuta cu toata atentia mintii la corp si la ceea ce facem.

Programul clasei de yoga a Lilianei la Ahimsa Yoga Studio:

Miercuri ora 18:00 Unwind and Relax

Liliana Dogioiu

Instructor Yoga
Liliana-Dogioiu-Ahimsa

Mariana Dragan

Instructor Yoga

Am fost norocoasa sa ma intalnesc cu yoga prin prisma Anastasiei Lupascu (Nastea) de la Indicat yoga. De de la ea am primit, cu deschidere, generozitate si o detasare sanatoasa, increderea in puterea transformatoare a practicii yoga (si nu ma refer doar la alinarea disconfortului dintre L4 si L5, acesta fiind scopul meu initial).

Au trecut cativa ani de atunci iar eu sunt fericita de felul in care s-au asezat prioritatile din viata mea. Dupa trainingul de yoga teacher in Sivananda Hatha Yoga, in 2013 in Spania, am decis sa parasesc lumea corporate pentru a ma dedica practicii si predarii yoga.
Au urmat multe clase, workshopuri, retreaturi, o calatorie in India, multe calatorii interioare 😉 Pe unele le-am organizat , la altele am participat, cu egala bucurie si recunostinta.

Programul claselor de yoga ale Marianei la Ahimsa Yoga Studio:

Luni ora 18:00 Gentle Vinyasa Flow
Joi ora 18:00 Better Posture, Better Lif

Nicoll are o experienta de aproape 2 decenii in lumea dansului si a sportului.
Totul a inceput de mica cu studii de balet dupa care a urmat o perioada lunga de dans si diverse activitati sportive.

La un moment dat am simtit nevoia sa transmit si altora energia mea si cunostintele acumulate si am devenit instructor. Am activat intr-o trupa de dans pana in anul 2016. La ora actuala predau clase de : Hatha Yoga, Ashtanga Yoga, Pilates, Aqua Gym, Spinning si Rebound AAS.

Pe langa experienta acumulata pe scena am absolvit de-a lungul timplui cursurile de instructor sportiv in cadrul FRST, cursul de instructor de Rebound AAS, de Cycling , Pilates, si Hatha Yoga in completarea carora am devenit si Tehnician Nutritionist.

Chemarea catre Yoga nu s-a produs spontan , ci a venit ca o completare a dezvoltarii mele ca om, sportiv, instructor. Pasiunea cu care predau aceasta disciplina a trezit interesul si entuziasmul celor care au frecventat clasele si taberele mele de yoga ceea ce ma motiveaza si ma face dornica sa evoluez constant.
In alergatura nebuna de zi cu zi dupa fericire si mai stiu si eu ce, noi oamenii uitam sa traim si sa constientizam ca cel mai mult conteaza momentul prezent “ACUM “.

Pentru mine yoga este un stil de viata, este o arta, un mod de a trai si de a gestiona sentimentele si experientele zilnice. Yoga este echilibrul meu zilnic dintre minte, suflet si corp, este ceea ce se vede si ceea ce nu se vede, este energie. Tehnica practicii Yoga imi curata corpul de tot ce consider eu ca este nefolositor pentru mine.

Yoga este un stil de viata !
Namaste!

Programul clasei de yoga a lui Nicoll la Ahimsa Yoga Studio:

Vineri ora 19:00 Yoga Vibes

Nicoll Dragoescu

Instructor Yoga

Oana Dan

Instructor Yoga

Yoga pentru mine înseamnă de fapt un mod de viata. A trai pentru a cultiva armonie, bucurie și iubire din interior spre exterior. Si a le împărtăși cu oamenii din jurul meu, devenind astfel mai buni impreuna.
Mi-am inceput calatoria pe calea yoga in Vancouver, Canada, cautând o activitate prin care sa-mi antrenez și echilibrez partea fizica, spirituala și emoțională în același timp. Primul pas spre a deveni profesor de yoga l-am făcut în primăvara lui 2017, în Uganda, Africa de Est, printr-un curs de 40 de ore de instructor de yoga prenatal. In satul Kassana, practicând alături de femei și copii din Africa și din lume.
Am descoperit noi semnificații ale învățăturilor yoga și s-a aprins in mine dorința de a le împărtăși propriilor mele comunități: traieste cu simplitate și cu conștiința de sine, zâmbeste sincer, găseste mulțumire și bucurie în fiecare moment, dincolo de greutățile vieții.

La sfârșitul lui 2017 am devenit instructor yoga certificat Yoga Alliance, în urma absolvirii cursului de 200 de ore la școala Semperviva Yoga din Vancouver, iar în 2018 am urmat cursul de instructor de yoga pentru copii al aceleiași scoli.

Am avut onoarea și binecuvântarea de a o avea drept mentor și profesor pe Jacqueline Maloney, experta în tehnici integrate de dezvoltare comportamentala, emotionala și sociala a copiilor și adolescenților, având peste o mie de ore de studiu ca profesor de yoga pentru copii și adolescenți.

Ii sunt recunoscătoare pentru felul în care m-a inspirat sa încep sa împărtășesc practica yoga copiilor, pentru a-i sprijini sa își descopere singuri conștiința propriilor senzații, emoții și gânduri, precum si sa iși construiască propriile tehnici de identificare, navigare și reglare a acestor senzații, emoții și gânduri.

Programul claselor de Yoga Kids ale Oanei la Ahimsa Yoga Studio:

Joi ora 18:00 Yoga Kids
Sambata ora 12:00 Yoga Kids

Numele meu este Violeta, sunt instructor acreditat Yoga Alliance USA~200h şi Instructor de Zumba Fitness pentru adulți şi copii.
Sunt prezentă de 7 ani în mediul corporatist, dar cu sufletul în continuă căutare de tot ce înseamnă frumos. Sunt pasionată de dezvoltare personală, particip constant la worshopuri şi cursuri terapeutice ce imi permit prin mişcare şi dans să descopăr modalităti de explorare şi vindecare a corpului.

Misiunea mea este să îndrum oamenii către a practica yoga din drag pentru corpul lor, ajutându-i să conştientizeze că reprezintă o generoasă sursă de inspirație pentru sporirea echilibrului fizic și mental.

Vino pentru tine, cu ~Drag de corp.

Programul claselor de yoga ale Violetei la Ahimsa Yoga Studio:

Marti ora 19:10 Find Your Core
Joi ora 20:20 Listen to Your Body

Violeta Buda

Instructor Yoga

Roxana Dobre

Instructor Yoga

Am inceput sa practic yoga in 2017 deoarece imi doream sa imi relaxez mintea si corpul dupa o zi lunga sau dupa o sesiune de exercitii fizice mai intense. Mi-am dat seama ca in fiecare zi abia asteptam sa imi intind salteluta de yoga si sa incep sa practic, in ritmul meu, cateva asane relaxante. Pe parcurs, am remarcat ca incepusem sa ma provoc fizic si mental din ce in ce mai mult, pana cand yoga a inceput sa ocupe un rol esential in viata de zi cu zi. Partea mea preferata la yoga este ca este pentru oricine, indiferent de varsta, sex, flexibilitate sau forta fizica. Yoga ma ajuta sa ma echilibrez mental si emotional si imi ofera oportunitatea de a invata ceva nou in fiecare zi.

Mi-am dat seama ca mereu am simtit o chemare inspre a-i ajuta pe cei din jurul meu. Am inceput mai intai prin participarea la cursul de instructor de yoga pentru copii si apoi usor, usor am realizat ca vreau sa fiu un instructor de yoga pentru toate varstele. Ma consider in continuare un invatacel, insa ma bucur ca am sansa sa ofer ghidare celor care cer sprijinul in aceasta practica.

Cu Roxana Dobre va puteti intalni in fiecare joi dimineata de la ora 07:00 la clasa Yoga Before Work si de 2 ori pe luna, duminica, de la ora 11:00 la Yoga Family

Afla detalii despre Yoga Before Work: https://www.facebook.com/events/597876627619686/

Afla detalii despre Yoga Family: https://ahimsayoga.ro/eveniment/family-yoga/