fbpx
Loading Evenimente

Activarea Puterii Interioare

 

Activarea Puterii tale interioare -Vreau altceva in viata mea -(eliberarea de energii sabotoare)

Domeniul: dezvoltare personala si spirituala

In spatele fricilor sta PUTEREA TA

Te astept langa mine daca esti pregatit si esti pe frecventa:”vreau altceva in viata mea”

Este timpul unor magice schimbari si Universul ne sustine puternic in manifestarea intentiilor in realitatea noastra fizica. Si, da, ai nevoie la un moment dat de un indrumator, trainer, coach, sau cum vrei sa ii spui, care sa faciliteze intentiile si actiunile tale spre schimbare.

Nu esti tu de vina ca un intreg sistem de credinte vechi, limitative (educatie, familie, scoala, societate) sau informatii stocate in ADN-ul tau au o influenta sabotoare in viata ta.

Vestea buna este ca poti iesi din aceste frecvente joase, sa eliberezi stari si emotii care nu-ti mai servesc, asa cum un computer poate fi curatat de virusi si resetat.

Si te invit sa nu cazi in capcana egoului care spune ”stiu eu mai bine”, “am citit”, “am fost la destule cursuri”, etc. Treci de la cel “care stie tot” la “cel care invata tot” si pe parcurs vei vedea diferenta.

De aceea, daca dorinta ta este cu-adevarat aceea de a aduce schimbare in viata ta, daca vrei sa intelegi cum starea ta de sanatate si ceea ce atragi este raspunsul la emotiile si energiile stocate in celulele corpului tau, te invit sa lucrezi cu mine in cadrul cursului “Vreau altceva in viata mea”

In acest workshop vei invata sa fii propriul tau observator, sa vindeci emotii care te-au tinut prizonier in false credinte si actiuni. Vei lucra cu propria ta energie.

Vei elibera tensiuni prin tehnici si exercitii care vor schimba frecventele vibrationale ale corpului tau. Vei fi condus cu blandete spre pace, relaxare, sanatate, putere, bucurie.

Iata ce vom experimenta in cursul “Vreau altceva in viata mea”
▪ aducerea atentiei pe intelegerea mecanismului constient – subconstient, “cum gandesc”- “cum ma simt” ( aducerea atentiei de la un moment care creeaza grija frustrare la intelegerea mesajului care sta in spatele acestor emotii si eliberarea prin exercitii )
▪ desprinderea de tipare sabotoare si deprinderea unor rutine binefacatoare pentru corp, minte si spirit
▪ aducerea atentiei de la stari care creeaza grija frustrare la intelegerea mesajului care sta in spatele acestor emotii si eliberarea lor (exercitii, tehnici de respiratie constienta- Dan Brule, Deepak Chopra), exercitii fizice din medicina energetica(Donna Eden), exercitii fizice de relaxare(yoga, pilates, actorie)
▪ relaxarea corpului si a mintii prin meditatie si sunet, schimbarea frecventei din campul tau energetic
▪ stari de bucurie si entuziasm( atat de importante in actiunile tale)prin exerciţii și jocuri/ verbal/ nonverbal din Arta Actorului
▪ identificarea darului adus de umbrele tale prin recunoasterea aspectelor ascunse, nerecunoscute si neintegrate in personalitatea ta( cuvinte negative/pozitive la care rezonezi – reactii

Ce obtii

➢ Constientizare – iti aduci atentia si intelegi mesajele pe care corpul tau ti le da in fiecare zi
➢ Eliberarea de emotii si programe care te saboteaza si produc dezechilibre in corpul tau, in viata ta, in relatia cu tine insuti si in relatia cu ceilalti (parinti, copii, sefi, prieteni, etc.)
➢ Acceptarea acelor aspecte ale eului tau pe care le respingi si intelegerea darurilor care stau ascunse in umbrele tale
➢ Claritate, eliberarea de atasamente “ce credem ca suntem”
➢ Incredere, Relaxare, activarea puterii tale interioare, entuziasm

Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc schimbare, transformare, eliberare de energii stagnante si sabotoare.

————————————————————
🔎 Detalii administrative

Cost workshop: 120 lei
Cost workshop pentru cei cu abonamente yoga: 100 lei

Data: Luni, 8 Aprilie 2019, ora 19:00
Durata unui modul: 2 ore
Locatie: Ahimsa Yoga, str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti.
Telefon: 0741 340 618

🔎 IMPORTANT!

Participarea la curs se va face doar in urma inscrierii.
Tinuta: comoda, lejera pentru un studio de yoga; se va sta pe saltelute de yoga si perne, fara incaltaminte.

DESPRE IULIA MITCU

Există multe feluri în care ne-am putea caracteriza dacă cineva ne-ar pune aceasta intrebare. Însă nici unul nu ar fi complet. Suntem în infinite feluri în funcție de experiențele pe care le traim. Sunt o persoana entuziasta, cu o adaptare formidabila la schimbare si provocari. Am forta si bucuria de a determina si motiva oamenii din jurul meu. Sunt intr-un proces continuu de invatare, cunoastere si autocunoastere, de dezvoltare personala

Iulia Mitcu este atestata Trainer – Formator prin SC.Extreme Training.
In anul 2017 a obtinut diploma de Facilitator Energy Healing Training Experience 1, autentificare Jerry Sargeant.
Are masterat in PR Comunicare si este licentiata in Arta Actorului, Academia de Teatru si Film – Bucuresti.
A lucrat cu personalitati din lumea teatrului, ca studenta si actrita si a avut spectacole la Teatrul “C.I. Nottara”, “Teatrul Evreiesc de Stat” si Teatrul” Radu Stanca” din Sibiu.

A jucat in seriale de televiziune, a realizat reclame publicitare video, a avut diverse proiecte in televiziune in calitate de Producator TV, a sustinut evenimente si proiecte culturale si educationale.
S-a dedicat unor proiecte si cursuri de teatru si dezvoltare personala pentru copii in cadrul unor gradinite din Bucuresti: After School(Clubul Creativ), Gradinita Era Kinderland, Aschiuta, Gradinita lui Matei, Gradinita “Inima lui Isus”.

Experienta, scolile si cursurile urmate in ultimii 7 ani au ghidat-o catre o noua chemare. Dupa cursul 7 Nivele de manifestare, lucrul cu chakrele, a iesit din programele clasice de joburi si proiecte pentru a servi misiunii de mesager al Puterii tale interioare. Astfel s-a nascut workshop-ul Activarea Puterii Interioare – Vreau altceva in viata mea.

🔎 INSCRIERE:

https://goo.gl/forms/P0Ti1UeThsXNEAXh1

08 aprilie
luni @ 19:00 - 21:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply