Loading Evenimente

Anxietatea si stresul

Când anxietatea a devenit un musafir nepoftit în viața ta, amintește-ți că ți-o poți face aliat.

Anxietatea este un fenomen foarte răspândit în societatea de astăzi. Dacă te confrunți cu ea, probabil că vrei să înveți metode prin care să o poți controla. Primul pas este să înțelegi ce înseamnă ea, de unde vine și ce rol are în viața ta.

Te invitam la un workshop menit să îți răspundă la o parte din întrebări și să îți genereze altele noi. Două ore în care, alături de ceilalți participanți, vei putea să descoperi ceva nou despre tine. Ne vom uita prin lentilele anxietății pentru a putea să o înțelegem mai bine. Vom împărtăși experiențe, vom asculta și vom face exerciții prin care să intrăm în contact cu emoțiile noastre.

Schimbarea începe de la „a înțelege”

Pentru a putea să iei cele mai bune decizii și a vedea ce ți se potrivește, este important să înțelegi ce înseamnă anxietatea pentru tine. Anxietatea nu poate fi separată de experiențele noastre și de cine suntem. Deși multă lume se confruntă cu anxietate, ceea ce experimentează fiecare este diferit. De aceea, este important să ne punem înrebările potrivite pentru a înțelege

Fie că simți deseori o frică pe care o consideri nejustificată și care te face să nu poți funcționa în mod obișnuit, fie că simți că nu mai ești în contact cu propria persoană și că ești mereu într-o stare de alertă sau că ai trecut recent printr-un eveniment care ți-a generat multă neliniște, participarea la un workshop despre anxietate îți poate fi de folos.

De ce să participi?

Pentru că vrei să înțelegi mai bine ce este anxietatea, cum se manifestă și de ce apare.
Pentru că ai vrea să cunoști oameni care împărtășesc aceeași problemă cu tine și să asculți experiențele lor.
Pentru că vrei să înțelegi care sunt o parte din cauzele anexietății tale și care sunt factorii declanșatori
Pentru că ești deschis să înveți.
Pentru că vrei să afli mai multe lucruri despre tine.
Pentru că vrei să afli tehnici de relaxare și de diminare a anxietății.
Pentru că vrei să afli ce ai putea face pe termen lung pentru a o transforma în aliatul tău.

Cum se manifestă anxietatea?

Anxietatea se manifestă în multe feluri. Uneori, ea poate să fie mascată de un stil de viață extrem de activ și putem pune multe dintre aceste simptome doar pe baza stresului. Alteori, dezvoltăm fobii care ne restricționează viața. Sau poate ne dorim atât de mult să excelăm, încât orice mică abatere de la ceea ce ne-am propus ne înfurie și ne dezechilibrează.

Ia-ți timp și răspunde-ți ție însuți la întrebările de mai jos: Simți deseori o frică intensă și nejustificată de un pericol sau de eșec? Ai gânduri repetitive? Te simți obosit, încordat, îngrijorat? Ai probleme de concentrare, irascibilitate? Ai uneori stări de tremurat, puls accelerat, dureri în piept, greață, senzații de sufocare, nod în gât? Ai trecut recent printr-un eveniment care ți-a generat multă neliniște? Îți dorești să faci performanță cu orice preț și orice abatere de la ceea ce ți-ai propus îți provoacă multă neliniște? Îți vine greu să te relaxezi și de multe ori cauți adjuvanți pentru a reuși să te deconectezi? Eviți să vorbești despre sentimentele tale? Încerci să nu te gândești la tine?

——————————————————-

🔎 Detalii administrative

Data: Duminica 10 Martie ora 10:00

Cost workshop: 90 lei
Durata: 2 ore
Locatie: Ahimsa Yoga, str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0741 340 618

🔎 INSCRIERE:
https://goo.gl/forms/LPJaflP1C50QFLuD2

🔎 IMPORTANT!

Participarea la curs se va face doar in urma inscrierii in acest formular.

PSihoterapeut:

Roxana Grigorean-Ștefan, psiholog, psihoterapeut cu drept de liberă practică atestat de Colegiul Psihologilor din România

Probleme abordate în practica terapeutică: relații, calitatea relațiilor, relații de familie și cuplu, comunicare, probleme de atașament, dificultăți pre și post natale, anxietate, depresie, stres, atacuri de panica, fobii, obsesii, dependențe, sentimente de vinovăție, singuratate, gelozie, traumă, pierdere sau separare, dezvoltare personală și accesarea resurselor interioare. Mai multe despre mine: www.selftalks.ro

10 martie
duminică @ 10:00 - 12:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply