fbpx
Loading Evenimente

Atelier de Astrologie Relationala

 

În data de 25 octombrie, începând cu ora 19:30, vă invitam la Atelierul de Astrologie Relațională.

Vom explora dinamica relațiilor, vom identifica mecanismele inconștiente care ne conduc în relațiile apropiate. Pentru a ajunge aici vom afla ce anume ne atrage la celălalt, care este motivația pentru a începe o relatie si in ce mod construim și menținem intimitatea.

Atelierul de astrologie relațională vine în întâmpinarea persoanelor care privesc astrologia ca un instrument de autocunoaștere și care își doresc să găsească o perspectivă nouă asupra aspectelor neclarificate în viața prezentă. Spațiul creat are la baza acceptarea, înțelegerea și crearea unui mediu potrivit impartasirii experiențelor.

Pornind de la analiza personalizată a hartii natale vom afla cum să ne exprimăm nevoile într-un mod asumat și potrivit pentru noi, care sunt sabotorii noștri și ai partenerului precum și cum să ne împlinim potentialul în relație cu celălalt.

Întrebările la care vom răspunde împreună în cadrul atelierului sunt:

**Cum îmi pot recunoaște tiparul relațional și de comunicare în relație cu celălalt? Cum pot să fructific acest tipar astfel încât relația să fie una sănătoasă și matură?

**Cum îmi pot îmbunătăți relațiile cele mai apropiate dar și cea de cuplu prin interpretarea aspectelor specifice în harta natală?

**Care este potențialul relației în care mă găsesc în prezent?

**Care este arhetipul masculin/feminin pe care îl atrag și care mi se potrivește?

**Cine sunt eu în relație cu celălalt? Care este rolul meu în relațiile mele?

**Cum pot atrage bărbatul/femeia potrivită?

**Care sunt ritmurile mele naturale de a intra și de a ieși dintr-o relație?

**Care este stilul meu de a primi și de a oferi iubire?

În final, caracteristicile hărtii natale ne vor arăta drumul către noi înșine și varianta armonioasă și sănătoasă de a ne simți impliniti.

——————————————–

Detalii administrative:

Cost atelier: 100 lei/persoana
Durata 2h
Numar participanti: 10 persoane
Locatie: str Alexandru Donici, nr 10, sector 2, Bucuresti – Ahimsa Yoga Studio

Plata la acest workshop se face in avans pentru a ne asigura de prezenta participantilor la eveniment.

Inscrie-te in formularul de mai jos cu datele necesare pentru astrograma si pentru datele de facturare:
https://ahimsayoga.typeform.com/to/BDCy2U

——————————————–

Paula Cretu vă propune 4 ateliere de astrologie ce tratează relațiile și tiparele comportamentale preluate și utilizate în relațiile noastre cele mai apropiate:relația cu banii, relatia de cuplu, vocația și dinamici familiale.

Atelierele de astrologie vin în întâmpinarea persoanelor care privesc astrologia ca un instrument de autocunoaștere și care își doresc să identifice, să analizeze și să găsească o perspectivă nouă și holistică cu privire la aspecte nerezolvate sau neclarificate în viața prezentă. Spațiul creat este unul de acceptare, înțelegere și se dorește ca energia și experiențele împărtășite de către participanți să conducă la o înțelegere mai profundă a propriului parcurs.

Aceste ateliere sunt structurate în așa fel încât abordarea tematicilor să fie una practică, având drept metodă de lucru interpretarea aspectelor specifice în harta natală a fiecărui participant.

Astrolog Paula Cretu

Organizez și susțin ateliere de astrologie și feminitate, interpretez harta natală, tranzitele precum și domenii specifice (planul financiar, relațional și vocațional).

Privesc și folosesc astrologia ca instrument de lucru pentru a sustine clientul să ajungă la o înțelegere independentă a drumului personal. Perspectiva și interpretarea pe care o aduc clientului este una funcțională, psihologică și evoluționistă.

Vă astept cu drag și în ședinte individuale (1 h 30) pentru o analiză amănunțită a dinamicilor de familie, din perspectivă astrologică.

25 octombrie
joi @ 19:30 - 21:30

Details

  • Start:
    25 octombrie @ 19:30
  • End:
    22 noiembrie @ 21:30
  • Cost:
    100LEI
  • Event Category

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply