fbpx
Loading Evenimente

Cerc Ritualic de Luna Plina

Atelier 19.02.2019

CERC RITUALIC DE LUNA PLINA

Va invitam sa pasiti intr-un spatiu creativ in care sa lucrati constient cu energiile Lunii Pline pentru a va accelera evolutia.

Prin intermediul Astrologiei, practicii Yin Yoga si al Meditatiei, vom onora conexiunea noastra la Univers si vom accesa energiile si informatiile de care avem nevoie acum pentru a ne echilibra si armoniza fiinta.

Luna Plina este lanterna magica a universului care vine o data pe luna sa ne ofere clarvederea necesara pentru a sti pe ce cale sa pasim in viitor. Oportunitatile evolutive pe care le aduce Luna Plina sunt:
–> Sa elimini blocajele trecutului
Energiile Lunii Pline semnalizeaza un STOP COSMIC care ne semnaleaza ca inainte sa mergi cu viteza inainte, ia-ti o pauza si constientizeaza ce aspecte nu mai servesc evolutiei tale (emotii, tipare, relatii, etc) si elibereaza-le din viata ta;
–>Sa colectezi energie
Este un moment excelent pentru a te regenera si ati reincarca bateriile rapid;
–>Sa te vindeci
Vibratiile inalte ale Lunii Pline sustin o curatare profunda si o reechilibrare in plan psihoemotional;
–> Sa-ti materializezi intentiile
Luna Plina aduce la suprafata adevarul si reveleaza informatii speciale. Este un timp excelent pentru a intelege ce strategie sa aplici pentru ati realiza intentiile.

Conecteaza-te la Luna Plina din 19.02.2019 pentru a da un RESTART proaspat vietii tale! Luna Plina in semnul Fecioarei ne semnaleaza ca a venit timpul sa eliminam din viata noastra toate energiile blocate legate de munca si sanatate. Ea ne va ajuta sa curatam terenul si sa construim ceva nou in aceste domenii in urmatoarele 6 luni. Cerinta este sa facem mai intai o revizie completa cu privire la:
Functionalitatea Muncii
La ce este bine sa renunti; cum sa corectezi si sa imbunatatesti; in ce directie sa te indrepti; cu cine sa colaborezi; ce strategie sa aplici.
Ingrijirea Sanatatii
Cum sa elimini dezechilibrele si blocajele legate de sanatate; cum sa iti cresti nivelul de energie; sa intelegi cum sa te vindeci; sa incepi un program de detoxifiere.

Prin lucru constient cu corpul, practica YIN Yoga va facilita eliberarari si curatari emotionale, te va conduce intr-o stare de receptivitate, sustinand astfel procesul de racordare armonioasa la energia specifica acestei perioade, trezind in acelasi timp creativitatea si intuitia.

Programul atelierului
Prezentarea Prognozei Cosmice: cum ne sprijina Luna Plina acum in evolutia noastra;
Practica Yin Yoga: pregatirea corpului, in toate straturile si substraturile sale, pentru conectare la vibratia energetica a momentului;
Meditatie de deschidere a canalului prin care vom primi mesajele, revelatiile, intuitiile care ne vor calauzi in evolutia noastra;
Ritual de eliberare a blocajelor legate de munca si sanatate;
Intrebari, raspunsuri, impartasirea experientei, ceai, biscuiti ­čśŐ

Puterea noastra personala si nivelul de constienta se amplifica atunci cand onoram impreuna relatia noastra cu Universul in cadrul unei comunit─â╚Ťi. Va asteptam sa celebram impreuna acest moment special creat de Univers, in sprijinul evolutiei noastre!

Facilitatori
Cerasella Pere & Adela Spulber

DETALII EVENIMENT
Data: 19.02.2019
Locatie: Ahimsa Yoga, str. Alexandru Donici, Nr 10 sector 2, Bucuresti
Contributie recomandata: 90 Lei
Recomandam tinuta lejera.

Inscrierea la eveniment se face in formularul de mai jos:
https://goo.gl/forms/YTfOn95HavVcVOGW2

19 februarie
mar╚Ťi @ 19:00 - 21:30

Details

  • Start:
    19 februarie @ 19:00
  • End:
    19 februarie @ 21:30
  • Cost:
    90LEI
  • Event Category

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply