fbpx
Loading Evenimente

February Speciales: Inner Love

 

FEBRUARY SPECIALS este o serie de 3 clase-atelier (15, 22, 29.02) de 120 min fiecare, in cadrul carora sarbatorim luna februarie cu vibratia cifrei 2, iubirea, iesirea din iarna si revelarea primaverii interioare ca iubire de sine. Le puteti experimenta separat, ideal pe toate 3.

Temele, toate sub cupola Inner Lover::
15 febuarie: Inner Lover
22 februarie: 2 Vibration – polarity and union of yin&yang
(keep scolling pentru detalii)
29 Februarie: Spring Impulse – revelation of inner spring
(keep scolling pentru detalii)

Inner Lover, 15 februarie
Nelegat de sarbatoarea de Sf. Valentin dar profitand de atentia asupra temei iubirii, intalnirea noastra exploreaza taramurile interioare in cautarea emotiei, senzatiei, trairii iubirii fara raportare la relatiile cu cineva, partener ideal etc. Ce numim inner lover inseamna felul in care simtim iubirea in mod „nelegat’, nespecific sau in toate situatiile specifice (familie, prieteni, relatii romantice, natura, viata). Prin simplul fapt de a fi trait aceste emotii de-a lungul vietii, fiecare isi are propriul/propria „inner lover” iar reunirea cu acest prim si cel mai important lover ne deschide in mod autentic catre relatii de iubire cu ceilalti.
Cum facem: miscare, stillness, respiratie, introspectie, meditatii ghidate, muzica, cuvinte.
(keep scolling pentru detaliile claselor din 22 si 29 feb)

Clasele sunt inspirate de interesul, experientele si cautarile personale si sustinute, printre altele, prin prisma urmatoarelor surse: Margot Anand, Lorin Roche – Radiance Sutras, Rumi poems, Thich Nhat Hanh – Teachings on Love, Marianne Williamson -A Return to Love, Shakti Khalasa Kaur – The Yoga of Radiance, David Deida – Blue Truth, Caroline Myss – Anatomy of Spirit.

Unde: Ahimsa Yoga Studio

Cost: 60 lei/intalnire sau 150 lei toata seria de 3.
Va incurajez sa experimetati prima sesiune si apoi sa hotarati daca exista dorinta de continuare.
Locurile sunt limitate, participare doar cu inscriere in formularul de mai jos.

Inscriere: https://forms.gle/65SDvtxc21GMond86

2 Vibration, 22 februarie
Polarity and union of yin&yang
Avem asa o abundenta de cifre 2 in aceasta zi incat nu puteam alege o alta tema. Si exista numeroase si generoase feluri de intelegere simbolica a celor 2. Doi este impulsul natural de iesire din individualitate (unu) pentru a crea relatii cu lumea, intalnirea cu forte opuse care pot fi stimulatoare sau inhibatoare, curajul si curiozitatea de a cunoaste ce este diferit. Din acest joc al lui explorarii contrastelor incepem propria creatie si avem nevoie de diferit, opus, cealalta parte/perspectiva pentru a continua procesul de cunoastere. Aprecierea diferentelor creeaza de asemenea empatie, compasiune si intelegere cuprinzatoare.
Cum facem: miscare, stillness, respiratie, introspectie ca sa aflam si simtim caracteristicile energiei yin si yang proprii. Integrarea acestora in armonie si dialogul lor interior.

29 Februarie: Spring Impulse – revelation of inner spring
Exista chiar acum inainte de primavara in oasele noastre, in venele invizibile si adanc in inima ceva ce starneste seva cea noua. O dorinta de a iesi la lumina, ne a ne arata lumii si de a savura caldura, soarele, aerul. Iarna ne-a pregatit, hranit si odihnit, semintele au incoltit, pulsul interior vrea exprimare si afara.
Primavara interioara poate fi un proiect nou care cere viata, ceva ce am descoperit despre noi, ceva ce vrem sa impartasim -viata noua.
Cum facem: miscare, stillness, respiratie, introspectie ca sa aflam si simtim ce este de lepadat din straturile iernii, ce si cum vrea sa creez acum in lumina, ce gust are propria seva creatoare.

Facilitator: Mariana Dragan

Am fost norocoasa sa ma intalnesc cu yoga prin prisma Anastasiei Lupascu (Nastea) de la Indicat yoga. De de la ea am primit, cu deschidere, generozitate si o detasare sanatoasa, increderea in puterea transformatoare a practicii yoga (si nu ma refer doar la alinarea disconfortului dintre L4 si L5, acesta fiind scopul meu initial).

Au trecut cativa ani de atunci iar eu sunt fericita de felul in care s-au asezat prioritatile din viata mea. Dupa trainingul de yoga teacher in Sivananda Hatha Yoga, in 2013 in Spania, am decis sa parasesc lumea corporate pentru a ma dedica practicii si predarii yoga.
Au urmat multe clase, workshopuri, retreaturi, o calatorie in India, multe calatorii interioare  Pe unele le-am organizat , la altele am participat, cu egala bucurie si recunostinta.

 

15 februarie
sâmbătă @ 17:00 - 18:30

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply