Loading Evenimente

Iubeste-te pe tine insuti

Yoga ne ajuta sa dezvoltam iubirea de sine, compasiunea fata de noi insine si automat vom putea impartasi dragostea si compasiunea si cu celelalte persoane din jurul nostru.

Iubirea de sine începe cu a nu ne mai critica pe noi înşine deloc, pentru nimic. Critica ne blocheaza. Înţelegerea şi blandetea faţă de noi înşine ne ajută să ieşim din aceste tipare nocive.

Convingerile cele mai profunde a tuturor oamenilor sunt urmatoarele: “Nu sunt suficient de bun”, “Nu fac suficient de mult” sau “Nu merit” Din ce punct de vedere nu esti suficient de bun? Dupa standardele cui?

Resentimentele, autocritica, vinovatia si teama genereaza cele mai multe probleme in noi insine si in viata noastra.

O buna parte din ideile care ne definesc si din regulile dupa care ne conducem viata nu ne apartin. Daca crestem in compania unor oameni nefericiti, speriati, care se simt vinovati sau maniosi, inseamna ca adoptam multe idei negative legate de noi insine si de lumea in care traim. De aceea, atunci cand devenim adulti, noi avem tendinta de a recrea mediul emotional in care am crescut in copilarie.

Iubindu-te pe tine însuţi, vei crea un spaţiu de protecţie, încredere, merit şi acceptare, vei crea mai multă ordine în mintea ta, relaţii mai armonioase în viaţa ta, vei atrage schimbari minunate.

Ia-ti timp sa-ti umpli propria ceasca cu toata bunatatea pe care o aduce practica yoghina si apoi lasa bunatatea sa se reverse peste cei din jurul tau. Sincer, yoga este magica!

Sunt ferm convinsa ca modul in care ne incepem dimineata ne afecteaza modul in care va decurge toata ziua noastra. Atunci cand ne facem timp sa ne ingrijim de starea noastra mentala si sufleteasca prin practica yoga si facem din acest lucru o prioritate pentru noi, vor aparea si rezultatele pozitive in viata de zi cu zi.

Aceasta clasa de yoga este pentru persoanele ce isi doresc sa-si ridice vibratia si energia dupa o saptamana plina de stres si agitatie, pentru persoanele ce nu au timp sa ajunga la clasele de yoga din timpul saptamanii sau pentru cele ce vor si mai multe clase de yoga in viata lor!

Stiu, stiu. Vei gasi multe alte lucruri de facut in weekend sau vei prefera sa ramai in pat, mai ales ca vin anotimpurile reci dar crede-ma merita sa te ridici din pat si sa vii la clasa. Ai incredere in mine. Iata cateva beneficii:

1. Daca iti incepi weekendul cu o clasa matinala de yoga te vei simti mult mai bine, iti vei ridica energia, vibratia, starea de spirit.
2. Cresti flexibilitatea, construiesti forta musculara si elimini stresul.
3. Te relaxezi in Savasana, iti detensionezi muschii corpului, iti eliberezi mintea de toate gandurile negative.
4. Yoga ne ajuta sa ne simtim bine. In momentul in care yoga este primul lucru pe care il facem dimineata in weekend, acest fapt ne va ajuta sa ne orientam spre a face alte alegeri ce ne fac sa ne simtim bine pe tot parcursul zilei, indiferent daca au de-a face cu alimentia noastra, apa, miscarea, relatiile sau situatiile sociale.
5. Lumea interioara creeaza lumea exterioara. Experienta noastra despre lumea din jurul nostru este in intregime creata de mintile noastre. Puteti observa cum lumea pare sa se schimbe in mod miraculos in momentul in care iesiti din clasa de yoga. Oamenii de pe strada par mai prietenosi, familia este mai usor de inteles, alegerile pe care le facem sunt mult mai aliniate cu o viata sanatoasa si chiar seful pare mai frumos! Nu este lumea care s-a schimbat, este mintea noastra. Daca creem un mediu pozitiv in interiorul nostru, atunci si mediul exterior va fi mult mai pozitiv.

Invata sa te iubesti pe tine insuti!

Instrumente de lucru:
-yoga
-meditatia ghidata
-afirmatiile pozitive
-exercitii de dezvoltare si transformare
-carduri cu mesaje pozitive si mesaje de la ingeri
—————————————————————————————–
Detalii administrative:
Durata: 1h30min
Locatie: Ahimsa Yoga Studio – str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti
Cost sedinta: 50 lei
E-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com
Telefon: 0741 340 618

Inscrie-te in linkul de mai jos:
https://goo.gl/forms/KA4EK6f8QUfS2C2c2

Despre Adela Spulber:

Practic yoga de 3 ani de zile si m-am certificat ca profesor de yoga (200HR TTC) in luna Mai 2017 la School Yoga Institute in Bali.

Yoga pentru mine inseamna mai mult decat practicarea asanelor.
Prin yoga am descoperit starea de echilibru interior, pace, fericire, recunostinta, binecuvantare si iubire. Am invatat sa renunt la control si sa accept viata asa cum este ea. Am invatat sa am incredere in mine si in oamenii din jurul meu.
Am invatat ca nu exista competitie si concurenta, fiecare este unic, frumos si are drumul sau in viata.

Primul exercitiu pe care l-am facut pe tema iubirii de sine a fost cu 5 ani in urma, cand a trebuit sa ma uit in oglinda, in ochii mei si sa imi spun “ Ma iubesc si ma accept exact asa cum sunt” In acel moment sufletul meu s-a desprins in bucati si lacrimile au inceput sa curga neintrerupt pe obrajii mei. Nu simteam ca pot rosti aceste cuvinte. Ma priveam cu teama si tristete in ochi si constientizam ca nu ma iubesc. Nu imi puteam declara iubirea fata de mine insami. A fost un moment destul de trist pentru mine dar si inceputul schimbarii mele. Am invatat treptat cum sa ma iubesc, cum sa fiu blanda si protectoare fata de mine, sa ma felicit pentru evolutia mea, sa imi ofer recompense si sa nu cer mereu, mereu lucruri de la mine.

Intentia mea ca profesor de yoga este de a ghida practicantii spre a descoperi ceea ce au mai frumos in interiorul lor, sa isi indrepte privirea catre suflet, sa isi inteleaga mintea, sa se iubeasca si sa se accepte cu umbre si lumini.

De curand am deschis studioul Ahimsa Yoga in Bucuresti cu intenția de a aduce echilibru, armonie si fericire oamenilor din orașul în care locuiesc. Doresc sa contribui cu o vibratie mai bună in acest spațiu. Sunt un om optimist si cred intr-o lume noua, mai bună, mai frumoasă, mai conștientă si echilibrată.

Motto-ul meu
” Ce faci pentru tine, dispare odata cu tine,
ce faci pentru alții rămâne în eternitate”
Albert Einstein

17 iunie
luni @ 11:00 - 13:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply