fbpx
Loading Evenimente

Iubeste-te pe tine insuti

Yoga ne ajuta sa dezvoltam iubirea de sine, compasiunea fata de noi insine si automat vom putea impartasi dragostea si compasiunea si cu celelalte persoane din jurul nostru.

Iubirea de sine începe cu a nu ne mai critica pe noi înşine deloc, pentru nimic. Critica ne blocheaza. Înţelegerea şi blandetea faţă de noi înşine, ne ajută să ieşim din aceste tipare nocive.

Convingerile cele mai profunde a tuturor oamenilor sunt urmatoarele: “Nu sunt suficient de bun”, “Nu fac suficient de mult” sau “Nu merit” Din ce punct de vedere nu esti suficient de bun? Dupa standardele cui?

Resentimentele, autocritica, vinovatia si teama genereaza cele mai multe probleme in noi insine si in viata noastra.
O buna parte din ideile care ne defines si din regulile dupa care ne conducem viata nu ne apartin. Daca crestem in compania unor oameni nefericiti, speriati, care se simt vinovati sau maniosi, inseamna ca adoptam multe idei negative legate de noi insine si de lumea in care traim. De aceea, atunci cand devenim adulti, noi avem tendinta de a recrea mediul emotional in care am crescut in copilarie.

Iubindu-te pe tine însuţi, vei crea un spaţiu de protecţie, încredere, merit şi acceptare, vei crea mai multă ordine în mintea ta, relaţii mai armonioase în viaţa ta, vei atrage schimbari minunate.
Ia-ti timp sa-ti umpli propria ceasca cu toata bunatatea pe care o aduce practica yoghina si apoi lasa bunatatea sa se reverse peste cei din jurul tau. Sincer, yoga este magica!

Sunt ferm convinsa ca modul in care ne incepem dimineata ne afecteaza modul in care va decurge toata ziua noastra. Atunci cand ne facem timp sa ne ingrijim de starea noastra mentala si sufleteasca prin practica yoga si facem din acest lucru o prioritate pentru noi, vor aparea si rezultatele pozitive in viata de zi cu zi.

Aceasta clasa de yoga este pentru persoanele ce isi doresc sa-si ridice vibratia si energia dupa o saptamana plina de stres si agitatie, pentru persoanele ce nu au timp sa ajunga la clasele de yoga din timpul saptamanii sau pentru cele ce vor si mai multe clase de yoga in viata lor!

Instrumente de lucru:
-yoga
-meditatia ghidata
-afirmatiile pozitive
-exercitii de dezvoltare si transformare
-carduri cu mesaje pozitive si mesaje de la ingeri

Detalii administrative:
Durata: 1h30min
Locatie: Ahimsa Yoga Studio – str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti
Cost sedinta: 50 lei
E-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com
Telefon: 0741 340 618

PLATA SE FACE IN AVANS, pentru a ne asigura de prezenta participatului la workshop.

AVANS 50 lei pentru rezervarea locului

Beneficiar: Ahimsa Yoga SRL
Cont Iban: RO56INGB0000999908158670
SWIFT: INGBROBU
Banca: ING BANK

Te rugam sa ne trimiti un mesaj cu dovada de plata la studio.ahimsayoga@gmail.com si revenim cu factura catre tine.

19 ianuarie
sâmbătă @ 10:00 - 12:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply