Loading Evenimente

Cerc de Luna Plina

 

 

Luna Plina in Scorpion – astrologie, yoga si tarot

Orice luna plina se afla in opozitie cu soarele. In astologie o opozitie descrie un eveniment nelipsit de provocari: ceva ce trebuie inteles, acceptat si integrat cu toate nuantele si contradictiile sale. Este un moment care invita la acceptarea a tot ce nu a fost pana atunci acceptat; un moment care cere de la fiecare dintre noi sa gaseasca o cale de-a gasi armonie in afara zonei de confort.

Lunatia de pe 18.05.2019 se intampla pe axa Taur – Scorpion. Soarelui in Taur se afla in opozitie cu Luna in Scorpion si doreste impacarea a ceea ce este material, tangibil, placut, estetic si previzibil cu ceea ce este profund emotional, abisal, transformator, intim si magic. Un puzzle complicat pentru noi toti la nivel personal si colectiv, aceasta lunatie care va cere de la fiecare dintre noi rezilienta, intelepciune, anduranta fizica si curaj.

In aceste momente orice actiune detasata de ceea ce are sens in realitate, de ceea ce este acceptabil, sustenabil sau de buna calitate nu isi gaseste locul. In egala masura orice relatie, cuvint, atingere sau intentie superficiala nu va fi primita. Trupul cere impamantare. Sufletul cauta purificare. Fiinta umana este invitata sa-si onoreze conditia demonstrand ca-si intelege in egala masura conditia materiala si spirituala.

Luna plina in scorpion este contextul perfect pentru ca dorintele, emotiile si temerile noastre profunde sa primeasca o voce, sa fie intelese si acceptate. Acum, mai mult ca niciodata, rezultatul constientizarii acestor nevoi si dorinte vine cu implusul de a schimba tot ceea ce sta in calea cunosterii profunde de sine sau de un altul.

Pentru ca aceste exercitii spirituale cer maiestrie noua ne face placere sa va oferim sustinerea si contextul cel mai potrivit pentru un schimb emotional plin de insemnatate.

Practica yoga va incepe cu exercitii de constientizare a respiratiei prin care iti vei aduce atentia si concentrarea catre interior. Este un moment potrivit pentru a efectua Salutul Lunii (Chandra Namaskar)- fiind o practica yin, feminina, cu efecte racoritoare si reflexive, ce vor sustine procesul emotional al acestei perioade. Posturile au rolul de a elibera tensiunilor stocate atat in corpul fizic cat si in cel eneretic pentru ca tu sa te deschizi catre darurile vindecatoare ale lunii pline.

Ce va aduce evenimentul:
• O privire de ansamblu a simbolismul lunii pline din punct de vedere astrologic, mitologic si prin prisma evenimentelor contidiene.
• Practica de yoga de grup menita sa ne ajute sa ne conectam la energia momentului, sa ne impamantam. sa ne acceptam corporalitatea si sa gasim confortul in aceste momente.
• Consultarea Tarotului intr-un context de grup. Vom afla ce mesaje are Universul pentru fiecare participant raportant la experienta personala. Si ce anume ne-a adus in acest moment la aceasta intalnire. Vom afla ce subiecte emotionale comune ne leaga.

Facilitatori:

Violeta Buda: instructor de Yoga 200h, acreditat international de catre Yoga Alliance USA şi Instructor de Zumba Fitness pentru adulți şi copii. Pasionată de mișcare, în continuă cautare de noi modalități de explorare și vindecare a corpului.

Ioana Drăgan: psiholog clinician, coach, psihoterapeut Jungian în formare, lucreaza cu Tarotul pentru a oferi suport în procesul de evoluţie spirituală.
—————————————————-
Detalii eveniment:
Contributie: 100 lei
Data: Sambata,18.05.2019
Ora: 16:00
Durata: 2h30
Locatie: Ahimsa Studio str. Alexandru Donici, Nr 10, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0765676651

18 mai
sâmbătă @ 16:00 - 18:30

Detalii

  • Start:
    18 mai @ 16:00
  • Sfarsit:
    18 mai @ 18:30
  • Pret:
    100LEI
  • Event Category

Organizator

Ahimsa Yoga

Locatie

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *