Loading Evenimente

Mandale de lumina si Yoga

 

Mandalele de lumina sunt modele geometrice de rezonanta care creeaza o punte intre lumile vazute si cele nevazute. Ele se regasesc in intreaga creatie, pana la cel mai mic atom. Mandalele de lumina ne ofera-prin energia lor- armonie pentru corp, minte si spirit. Cu ajutorul lor ajungem in propriul nostru centru. Ele ne aduc linistea interioara.
 
Mandala este un desen in forma de cerc, cunoscuta in culturile stravechi si utilizata pentru puterile sale, in special cele de vindecare. Ele se regasesc pe peretii, pardoselile so ferestrele bisericilor, templelor, palatelor. Acestea reprezinta geometria sacra- limbajul cosmosului. Un ochi atent le va descoperi in diversele forma din natura.
 
Fiecare mandala constituie expresia sufletului nostru si nu ar trebui interpretata niciodata de altcineva. Doar acela care deseneaza mandala poate intelege ce informatii doreste sa aduca sufletul in constiinta. Ajunge sa va deschideti energiile subtile si sa desenati in liniste, sau ascultand o muzica relaxanta, de meditatie, in fundal. (Ursula Irrgang)
 
Inscrie-te la adresa de e-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com
 
Cum se va desfasura acest workshop?
09:00-10:00 Clasa de yoga
10:00-11:00 Desenarea mandalelor de lumina
 
Beneficiile mandalelor de lumina:
-mandalele de lumina actioneaza asupra corpurilor subtile care inconjoara corpul fizic
-mandalele de lumina ne ajuta sa ne destindem si sa intram intr-o stare meditativa
-lucru cu mandalele poate declansa procese de vindecare care trebuie mai intai constientizate, apoi intelese si prelucrate de fiecare in parte
-mandalele de lumina ne ajuta sa intram in contact cu esenta fiintei noastre
– cu ajutorul mandalelor actionam asupra cauzelor spirituale si sufletesti ale suferintelor noastre
-daca nu intram in rezonanta cu ele, mandalele sunt pur si simplu minunat de frumoase si creeaza o atmosfera armonioasa in jurul lor
 
Detalii administrative:
Cost workshop: 60 lei
Locatie: Ahimsa Yoga Studio
Adresa: str Alexandru Donici Nr 10 Sector 2 Bucuresti
 
Participarea la acest workshop se face in urma achitarii sumei de 60 lei in contul firmei. Toate datele de plata le veti primi dupa completarea formularului de inscriere.
 
Facilitator Adela Spulber:
 
Am intrat in contact cu mandalele de lumina prin intermediul unui curs de baza de mandale de lumina sustinut de Ramona Gherasim si Gloria Ciolachi.
 
Pentru mine acest curs a fost o experienta extraordinara. Am reusit sa ma conectez cu Universul si cu tot ce exista in aceasta lume.
 
Am inteles ca viata mea este perfecta exact asa cum este si ca destinul meu este croit frumos de Dumnezeu. Tot ce am de facut este sa am incredere in drumul meu in viata si sa il „colorez” exact asa cum simt. Oricat as incerca eu sa controlez lucrurile si sa le fac perfecte conform mintii mele nu are sens. Ele sunt deja construite intr-o sincronicitate si relevanta perfecta de catre Dumnezeu, lucru de care imi dau seama in urma fiecarui pas facut.
Am incredere totala in destinul meu si in aceasta calatorie frumoasa pe care Dumnezeu a pregatit-o pentru mine.
 
Experienta cu mandalele de lumina este personala si individuala. Daca esti deschis poti intelege orice mesaj pe care Universul ti-l transmite.
Va astept la acest curs cu inimile deschise!

 

16 iunie
sâmbătă @ 09:00 - 11:00

Details

  • Start:
    16 iunie @ 09:00
  • End:
    14 iulie @ 11:00
  • Cost:
    60LEI
  • Event Category

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply