Loading Evenimente

Meet Ahimsa Yoga Community- Demo class with Liliana

 Demo class – Yoga for seniors
🕉La Ahimsa Yoga Studio, ne dorim să va inspirăm să fiti mai fericiți și mai sănătosi în viața de zi cu zi, printr-o abordare primitoare și accesibilă a practicii yoga🕉
 
🔶De asemenea, vrem sa va oferim ocazia sa interactionati cu profesorii nostri, sa descoperiti spatiul si sa adresati intrebari despre practica.
 
💠De aceea, continuam seria evenimentelor de weekend si va invitam sambata, 12 Mai, ora 10:30 la o clasa alaturi de Liliana Dogioiu.
 
Cu Liliana va puteti intalni in fiecare Luni de la ora 19:10 la clasele de yoga pentru seniori din cadrul studioului.
 
⚛Daca programul din timpul saptamanii nu va permite sa ajungeti la clasele noastre, acum aveti ocazia perfecta sa vizitati studioul si totodata sa intrati in universul practicii yoga.
Clasa de yoga pentru seniori este constituita din posturi blande si usoare astfel incat sa fie practicate de orice persoana indiferent de conditia fizica.

Ca sa incepi practica yoga nu este necesar sa fii super flexibil sau intr-o conditie fizica extraordinara. Aceste lucruri le vei dobandi in timp, printr-o practica constanta de yoga.

Aceasta clasa a fost creata pentru totii seniorii pe care ii iubim si ne dorim sa ramana sanatosi!
 
☯Bucurati-va de o sambata minunata petrecuta intr-un spatiu relaxant, incarcat de energie pozitiva! 😁
 
 
Rezervari: studio.ahimsayoga@gmail.com
Telefon: 0741 340 618
Tinuta: lejera, relaxanta, fara haine stramte.
Adresa: Str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti

Intrare libera
Locuri:15
Despre Liliana Dogioiu:

“Momente trăite cât mai benefic s̗i mai intens care sa facă diferent̗a in viat̗a de zi cu zi” este ceea ce doresc să aduc eu oamenilor prin yoga.

Cum am ajuns la asta? Trăind 7 ani in Asia am avut revelat̗ia ca viat̗a poate fi trăită s̗i într-un alt mod, poate fi savurată clipă de clipă indiferent de condit̗iile exterioare date într-un anume moment al ei. Acolo am avut ocazia să cunosc oameni deosebit̗i care mi-au arătat ce inseamnă sa trăiesti în momentul prezent, să fii calm, să apreciezi simplitatea. Oamenii ce trăiesc in oras̗ele mari din Asia, au aproape acelas̗i mediu ca s̗i oriunde in altă parte a lumii, dar stiu să nu se lase influent̗at̗i de stresul zilnic, s̗tiu că serviciul este doar o sursă de venit, dar nu este totul. Acea detas̗are, calm, bucuria si tihna momentului prezent este ceea ce mi-as̗ dori să trăiască cei care vor practica cu mine, dar si apropierea de sine s̗i cunoas̗terea propriului corp.

Inginer in industria alimentară de profesie, am venit in contact cu yoga init̗ial dintr-o nevoie de a-mi păstra sănătatea. După căutari între yoga si pilates, am ajuns să stiu, să simt, că yoga vine cu ceva în plus, ceva greu de denumit în cuvinte dar care-mi umplea sufletul de bucurie. Am practicat diverse stiluri de yoga în China, unde am trait peste 5 ani s̗i unde des̗i întelegeam doar o parte din explicat̗iile date de instructor, starea de bine s̗i afinitatea mea fat̗ă de practicarea yoga a venit oricum, ceea ce însemna ca ceea ce făceam si simt̗eam acolo era mult mai important decat mesajul verbal.

Au trecut 6 ani până să ajung la idea de a deveni instructor yoga, ceea ce s-a întamplat in 2017, cand am implinit 50 de ani si tot atunci am terminat cursul de Yoga Trainer 200RYT acreditat la Yoga Alliance International. Ideea si curajul de a face asta mi-au fost poate insuflate de instructoarea deosebita cunoscută in Jakarta, Indonesia, unde am locuit aproape doi ani. Am vazut la ea ce înseamnă pasiunea fat̗ă de ceea ce faci s̗i respectul fat̗ă de conceptele yoga s̗i am simt̗it energia emanată de acea pasiune. Asta e ceea ce-mi doresc sa pot da s̗i eu mai departe la cursurile mele, odată cu starea de bine specială atinsă într-o sesiune de yoga facuta cu toata atentia mintii la corp si la ceea ce facem.

12 mai
sâmbătă @ 10:30 - 12:00

Details

  • Start:
    12 mai @ 10:30
  • End:
    12 mai @ 12:00
  • Cost:
    Free
  • Event Category

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply