fbpx
Loading Evenimente

Misterele Dansului Feminin

Shakti Dance foloseste miscari fluide, fuziuni din Tribal Dance si Belly Dance, tehnici de respiratie, precum si tehnici speciale secrete din dansul sacral, pentru a debloca energia stagnanta, a elibera stresul si emotiile negative din corp.

Folosind practici si miscari speciale de dans ne vom calma mintea si ne vom reconecta cu corpul nostru. Vom trezi astfel senzualitatea noastra, ne vom conecta cu frumusetea autentica, creativitatea si spontaneitatea noastra.

Shakti Dance ne ajuta sa ne relaxam, sa ne eliberam de frici, sa ne aceptam asa cum suntem, sa ne recapatam increderea in noi, sa ne simtim libere, spontane si feminine.
In acelasi timp ne vom imprieteni cu sexualitatea noastra, ne vom recapata libidoul si senzualitatea, vom capata gratie si flexibilitate, vom avea mai multa energie si pofta de viata.

Acest dans este o meditatie in miscare si are la baza geometria sacra. Utilizand miscari speciale se conecteaza interiorul si exteriorul fiintei, se armonizeaza si aliniaza centrii energetici, se echilibreaza energia feminina si masculina, ajutand la regasirea echilibrului natural in corp.

In urma acestor intalniri invatam sa ne conectam constient la corpul nostru, sa ascultam si intelegem semnalele lui;
– vom cauta sa accesam adevarul nostru interior; refacem conexiunea pantec inima, inima pantec;
– ne deschidem inima catre a primi si a da dintr-un spatiu de plinatate;
– echilibrarea energiilor feminin-masculin; colectarea si cultivarea energiei sexuale;
– armonizarea si alinierea centrilor energetici; deblocarea energiilor stagnante;
– reconectarea la simturile tale; exprimarea emotiilor reprimate;
– eliberarea de tensiuni fizice, emotionale, mentale;
– mai multa incredere in sine, curaj, intelegere;
– claritate mentala si focusare;
– flexibilitate, gratie, naturalete;
– cresterea vitalitatii, imunitatii, sanatatii;
– reconectare cu natura ta autentica;
– impamantare.

Inscrierea se face in formularul de mai jos:
https://ahimsayoga.typeform.com/to/LGRTNP

Despre Facilitator:
In cei sase ani pe drumul dezvoltarii individuale, Prem Dharima a calatorit in Asia, a explorat si a urmat cursuri de feminitate, „Dans Sacru Shakti”, „Terapie prin dans si miscare”, Biodanza, 5 Rhythms, NLP, Terapii meditative Osho, TRE, Terapii energetice (diverse sisteme Reiki, Lama Ferra, terapie cu Cristale fizice si eterice), Theta Healing, Hipnoza, Access Bars.

Dorinta profunda de transformare spirituala, iubirea fata de dans, fata de frumustea si gratia feminina au impins-o catre crearea acestui proiect „Alchimia feminina – Shakti Dance”, in care a integrat dansul sacru si constient, meditatiile active si pasive, terapiile energetice, acestea deschizand spatiul spre ati accesa adevarul din interiorul corpului tau.

Intentia Dharimei este de a sustine din toata inima reconectarea
la adevarata esenta feminina,cu corpul si intelepciunea lui infinita, cu inteligenta si puterea imensa a inimii, urmand astfel calea ei, a ceea ce sufletul vrea cu adevarat, a intuitiei, a blandetii, a iubirii constiente, a naturaletii si autenticitatii.

„Chemarea mea pentru femeie, este de a se reintoarce la templul corpului sau, de a crede in sacralitatea si intelepciunea lui, in puterea vocii interioare si de a se deschide pentru a accesa ceea ce este deja in interiorul sau…” Prem Dharima (Numele Prem se traduce Iubire iar Dharima in sanscrita inseamna Scopul Vietii).

Aceste eveniment se adreseaza exclusiv femeilor, indiferent de experienta in dans.

Tinuta recomandata: fusta lunga (sau o esarfa de pus in jurul soldurilor), un top pentru evidentierea taliei, si tot ce mai simtiti ca va aduce bucurie.
——————————————————————————————

Detalii administrative:

Contributie eveniment (2 ore): 60 lei.
Plata acestui workshop se face in avans. Completati formularul de inscriere si veti primi datele necesare achitarii workshopului.

Locatie: Ahimsa Yoga Studio, Str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2
E-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com
Contact: 0741 340 618

Inscrierea la eveniment se face in formularul de mai jos:
https://ahimsayoga.typeform.com/to/LGRTNP

30 octombrie
marți @ 19:00 - 21:00

Details

  • Start:
    30 octombrie @ 19:00
  • End:
    14 noiembrie @ 21:00
  • Cost:
    60LEI
  • Event Category

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply