fbpx
Loading Evenimente

New Moon Yoga Practice & Rituals

 

Natură are propriile sale cicluri, asa cum in decursul unui an parcurgem cele 4 anotimpuri, la fel Soarele și Luna se mișcă in jurul planetei prin ritmurile lor. Facem parte din acest univers magic și ca să trăim în armonie cu Mama Natura este important să o recunoaștem, să o apreciem și să ne conectăm la ritmurile ei – mai ales la Luna Nouă.

În timpul Lunei Noi, soarele, luna și pământul formeaza un aliniament divin. Luna este între soare și pământ, astfel încât partea lunii îndreptată spre soare este complet iluminată, iar partea orientată spre Pământ este complet întunecată.

Luna Noua este momentul potrivit pentru indeplinirea dorintelor. Duminica, 5 Mai 2019, Luna Noua intra in Taur si este momentul perfect în care putem iniția o acțiune cu mintea limpede, mai ales ca ne-am intors si din vacanta, putem da naștere unor intenții care să se materializeze până în momentul apariției Lunii Pline din 18 Mai.

In aceasta sesiune vom invata cum sa ne alegem intentiile si cum sa le manifestam cat mai usor, fiind ajutate si de energia Lunei Noi. Luna Nouă este o bună perioadă pentru a sădi noi idei și intenții. Acum este momentul pentru a ne manifesta toate dorințele, obiectivele, atât pe durată scurtă, cât și lungă.

“Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, in semnul de pamant al Taurului, aceste “inceputuri” sunt legate de bani, stabilitate financiara si emotionala, de lucruri concrete, palpabile, care sa ne faca viata mai frumoasa, mai stabila.
Taurul este cel de-al doilea semn al zodiacului, este un semn care vorbeste despre ceea ce putem face prin noi insine, ce valori durabile putem construi. Este un semn feminin, de pamant, moderat, fix. In Taur predomina ritmul regulat, staruirea, prudenta, rabdarea si taria de caracter. Taurul lucreaza pentru a dobandi. Greoi dar puternic, Taurul este linistit cand este lasat in voia lui dar furios cand este intaritat. Isi indeplineste cu mare silinta dar cu o anumita rutina, orice activitate, orice misiune incredintata. Taurul este semnul asociat cu o lectie foarte importanta pentru noi, lectia auto-increderii, a dependentei de propriile eforturi si abilitati.” www.adriana-astro.com

Care este legatura dintre yoga, luna si soare?

Cuvântul „hatha” înseamnă voință sau forță. Tradus din sanscrită, HA înseamnă „soare” și THA înseamnă „luna”.

Aceasta practica de yoga se referă la echilibrul aspectelor masculine și feminine din fiecare dintre noi. Partea masculină a noastră este soarele fierbinte și activ. Femininul este luna-rece, calma, contemplativa. Practica Hatha Yoga este menita să creeze echilibru în interiorul corpului și să unească contrariile. Prin practicarea posturilor de yoga, dezvoltăm un echilibru de forță și flexibilitate, efort și abandon sau destindere.

Hatha yoga este o practică puternică. Este un instrument de auto-transformare și calmare a minții. În cadrul practicii hatha yoga, ajutăm în continuare la fluctuațiile minții, pentru a fi mai în acord cu momentul prezent.

Instrumente de lucru:
-yoga
-meditatia ghidata
-afirmatii pozitive
-exercitii de dezvoltare si transformare
-carduri cu mesaje pozitive si mesaje de la ingeri
—————————————————————————————–
Detalii administrative:
Durata: 2 h
Locatie: Ahimsa Yoga Studio – str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti
Cost sedinta: 50 lei
E-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com
Telefon: 0741 340 618

Inscrie-te in linkul de mai jos.

Despre Adela Spulber

Practic yoga de 3 ani de zile si m-am certificat ca profesor de yoga (200HR TTC) in luna Mai 2017 la School Yoga Institute in Bali.
Yoga pentru mine inseamna mai mult decat practicarea asanelor.
Prin yoga am descoperit starea de echilibru interior, pace, fericire, recunostinta, binecuvantare si iubire. Am invatat sa renunt la control si sa accept viata asa cum este ea. Am invatat sa am incredere in mine si in oamenii din jurul meu.
Am invatat ca nu exista competitie si concurenta, fiecare este unic, frumos si are drumul sau in viata.
Intentia mea ca profesor de yoga este de a ghida practicantii spre a descoperi ceea ce au mai frumos in interiorul lor, sa isi indrepte privirea catre suflet, sa isi inteleaga mintea, sa se iubeasca si sa se accepte cu umbre si lumini.
De un an de zile am deschis studioul Ahimsa Yoga in Bucuresti cu intenția de a aduce echilibru, armonie si fericire oamenilor din orașul în care locuiesc. Doresc sa contribui cu o vibratie mai bună in acest spațiu. Sunt un om optimist si cred intr-o lume noua, mai bună, mai frumoasă, mai conștientă si echilibrată.

05 mai
duminică @ 11:00 - 13:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply