fbpx
Loading Evenimente

Portalul Renasterii~Echinoctiul De Primavara

 

ATELIER 23.03.2019
Portalul Renasterii ~ Echinoctiul de Primavara

Pregateste-te sa primesti energia Echinoctiului de Primavara
pentru a avea forta necesara sa renasti si pentru a aduce mai mult echilibru in viata ta.

Echinoctiul de primavara anunță începutul primăverii si al noului an astronomic. Călătoria Soarelui pe parcursul întregului an prin cele 12 constelatii astrologice incepand cu zodia Berbecului, semnifica simbolic călătoria universală pe care toti oamenii din întreaga lume sunt chemati sa o faca de-a lungul vietii lor spre a se desavarsi.

Motivul pentru care echinoctiile sunt atât de puternice este că ele sunt singurele momente ale anului când ziua este egală cu noaptea. Atunci cand exista un echilibru perfect intre sacrul masculin (Soarele) și sacrul feminin (Luna), exista conditiile ideale pentru a crea. Acest echilibru perfect, permite Universului sa-si manifeste abundenta si sa materializeze mult mai rapid intentiile celor care le insamanteaza in acest moment foarte special.

DARURILE ECHINOCTIULUI

💎 Este timpul cel mai puternic de reînnoire!
In multe culturi Echinoctiul de Primăvară este sărbătorit ca fiind începutul noului an. Primăvara este timpul anului când ciclul
vieții – morții – renașterii este complet. Pe măsură ce plantele înfloresc și se întorc la o viață nouă, tema învierii este mai prezentă ca oricand. De aceea in tradiția creștină, Paștele este sărbătorit imediat după ce Soarele se mută în semnul zodiacal al Berbecului.

💎 Echinoctiul este un portal de putere in care putem accesa energia uriasa a Universului pentru a ne imputernici sa cream realitatea pe care ne-o dorim.

💎 Este un moment exceptional pentru creativitate.
In antichitate, celtii si mediteraneenii considerau Echinocțiul de Primăvară ca o căsătorie sacră între masculin si feminin. Atunci când ziua și noaptea sunt intr-un echilibru perfect, fluxul creației din Univers are o putere maxima de manifestare.

💎 Echinoctiul este un moment minunat pentru a sărbători dualitatea vieții care conduce de fapt la forta uniunii. Acest lucru este reflectat perfect în simbolul yin și yang in care cele doua aspecte coexista una in cealalta intr-un mod armonios. A onora creșterea și durerea, lumina și întunericul și toate experiențele care au făcut din fiinta ta ceea ce esti astăzi, este un mod de transforma trecutul in resursa bogatiei interioare care te va ajuta sa evoluezi pe un nivel mai inalt de constiinta.

PROGRAMUL CEREMONIEI ECHINOCTIULUI
🔎 Prezentarea semnificatiilor ezoterice ale echinoctiului;
🔎 Practica Yin Yoga;
🔎 Conexiunea la energiile universale yin si yang;
🔎 Meditatia de comuniune cu Echinoctiul de Primavara.

Echinoctiul este un PRAG DE PUTERE in care poti schimba linia destinului. Este o poarta de acces care iti poate revela CALEA prin care poti evolua accelerat in noul an astronomic. De aceea, cel mai important lucru pe care il poti face la ECHINOCTIU este sa te pui la unison cu fluxurile Universului pentru ati incarca bateriile si pentru a putea primi binecuvantarile unor noi inceputuri!

Daruieste-ti timpul necesar pentru a descoperi ceea ce este cu adevarat important pentru tine sa realizezi in 2019. Valorifica forță uriasa a Universului care vine odata cu Echinocțiul de Primăvară pentru a-ti implini visele.

Va asteptam cu caldura la Ceremonia Echinoctiului de Primavara din 23 martie 2019, pentru a semana intelept ceea ce vreti sa culegeti in noul an astronomic!

Facilitatori
Cerasella Pere & Adela Spulber

DETALII PROGRAM
Data: sambata, 23.03.2019, orele 10:00 – 13:30
Locul: Ahimsa Yoga
Contributie: 99 Lei
Inscriere- va rugam accesati linkul: https://goo.gl/forms/xA66gNiyn0FUyde02

IMPORTANT!
Participarea se face doar pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera.

🔎 NOTA
Echinoctiul de Primavara are loc in 20.03.2019, ora 23:58.
Perioada de emisie maxima este de 7 zile si va continua sa se simta pana la Solstitiul de Vara din 21.06.2019.

23 martie
sâmbătă @ 10:00 - 12:30

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply