fbpx
Loading Evenimente

Respir Liber: Dhara Breathing & Self-Exploration

 

Poate una dintre cele mai mari dificultăți ale vieții contemporane este lipsa de spațiu interior.

Stresul a devenit un stil de viața și efectele lui pe termen lung sunt profund dăunătoare, atât la nivel fizic cât și mental și relațional. A ne acorda nouă înșine momente de liniște, relaxare și vindecare este vital pentru menținerea sănătății și pentru a ne încărca cu energia de care avem nevoie pentru a îi susține pe cei dragi.

SATYAMAYI, împreună cu centrul AHIMSA YOGA STUDIO vă invită la o sesiune de RESPIRAȚIE DHARA și EXPLORARE A FIINȚEI INTERIOARĂ.

CORP
Natura celulelor noastre este regenerarea continuă. Stresul, anxietatea și lipsa de susținere emoțională pot îngreuna acest proces, iar stresul cronic poate duce la boli grave, datorate producției excesive de adrenalină. Respirația aduce o profundă relaxare, alcalinizează corpul și reactivează regenerarea celulară.

MINTE
Vom învață împreună cum să folosim propria respirație pentru a ne calma și focusa mintea și pentru a conține și transforma emoțiile. Prin procesul de respirație, energia blocată în sistemul nervos este eliberată și suferința emoțională se transformă în energie pură, pe care o putem folosi creativ. Respirația DHARA este una dintre metodele cele mai eficace în managementul traumelor, ajutându-ne să identificăm și să înțelegem tiparele mentale destructive și reconectându-ne cu propria înțelepciune, din care se nasc noi moduri de a fi, în armonie cu noi înșine și cu ceilalți.

SINE
DHARA este deasemenea o cale de explorare a propriei ființe, ducând la experiențe profunde în care înțelegem cine suntem și care este natura conștiinței.

Atelierul va decurge în felul următor:

Vom începe cu o scurtă discuție despre puterea respirației conștiente, urmată de o INTROSPECȚIE ÎN CORP, în care identificăm tipare de tensiune sau traumă.

RESPIRATIA DHARA – experimentăm direct respirația conștientă conectată, prin care eliberăm tensiuni și blocaje, restabilind fluxul natural de energie în corp.

Ne relaxăm în LINIȘTE și la final, identificăm modul cel mai potrivit de a integra, în viața de zi cu zi, ROADELE culese din acest proces. Integrăm experiența folosind limbaje non-verbale precum desenul, sunetele, posturi corporale specifice sau mișcări.

Puterea respirației Dhara merge dincolo de destinul personal și poate aduce armonie în câmpul energetic al întregii familii. Traumele sunt eliberate de-a lungul generațiilor și astfel, durerea emoțională nu mai este transmisă inconștient copiilor și generațiilor următoare, ea fiind transformată în forță vitală ce poate fi folosită creativ și constructiv.

Satyamayi este ghid de meditație, armonizare prin respirație și arte combinate. Având o experiență de 20 ani de explorare interioară, terapie transpersonală și meditație, ea oferă în prezent sesiuni de eliberare în care lucrează în special cu tehnici holistice precum respirația Dhara, Gestalt, Introspecția în sine și Meditația non-duală. Pentru mai multe detalii, vizitați www.satyamayi.co

—————————————————–

Detalii administrative:

• Adresă: AHIMSA YOGA STUDIO, str. Alexandru Donici, Nr 10, Sector 2, Bucuresti

• Pentru a rezerva un loc, inscrie-te in formularul de mai jos:
https://ahimsayoga.typeform.com/to/lVnLtB

• Costul unui sesiuni este 100 lei/persoana
La acest workshop plata se face in avans pentru a ne asigura de prezenta participantilor la eveniment.

• Spațiul va fi lipsit de judecată. Ne susținem unii pe alții cu respect și iubire. Tot ceea ce împărtășesc participanții va rămâne confidențial.

• Pentru a respira liber, veniți cu haine lejere și mâncați cu cel puțin două ore înainte.

Vă așteptăm cu drag.

”Iubirea și înțelepciunea sunt aripi ale aceleiași păsări. Vă doresc zbor liber!” – Satyamayi

20 octombrie
sâmbătă @ 16:00 - 18:00

Details

  • Start:
    20 octombrie @ 16:00
  • End:
    20 octombrie @ 18:00
  • Cost:
    150LEI
  • Event Category

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply