fbpx
Loading Evenimente

Retreat de yoga in Bucovina

Bucovina este un spatiu in care traditiile populare romanesti si-au pastrat puritatea. Chiar si aerul e unul mai curat aici, fiind una dintre zonele cele mai impadurite ale tarii.

Pensiunea la care ne vom caza este o asezare de vacanta, formata dintr-un complex de case traditionale bucovinene autentice, vechi de peste 100 de ani, cateva chiar de acum doua secole, reconditionate si transformate in pensiune pentru toti cei care doresc sa locuiasca precum bucovinenii de altadata.

Henry David Thoreau a spus: „Du-te încrezator în directia viselor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. ”

Lucram din greu pentru diferite teluri si putem gasi întotdeauna motive pentru care ar trebui sa nu luam o pauza pentru noi. Adesea, scuzele sunt legate de bani, timp sau circumstante, dar ghici ce, meritam o pauza.

Cheia fericirii este aceea de a decide ce vrem cu adevarat si de a face sa se întâmple. Fara scuze. Meritam sa investim în noi. Meritam sa fim fericiti.

Aflati departe de zgomotul urban si stresul cotidian ne putem schimba cu adevarat energia si vibratiile si ne permitem un spatiu in care sa ne simtim recunoscatori chiar si pentru cele mai mici lucruri.

Inscrie-te la adresa de e-mail studio.ahimsayoga@gmail.com sau suna la numarul de telefon 0741 340 618

Vom petrece 5 zile de vis intr-un loc magic: practicam yoga, meditatia, chanting.

A practica yoga regulat poate fi o provocare daca avem un program incarcat. In acest reatreat vom avea cel putin 2 clase oferite pe zi, ceea ce ne va asigura progresul si vom vedea mai rapid efectele pozitive.

Acest retreat are inclus trei mese sanatoase si delicioase pe zi, fara a fi nevoie sa gasiti retete, sa mergeti la cumparaturi, sa pregatiti mâncarea sau sa spalati vasele.

Toate preparatele sunt pregatite de doamna Eugenia cu multa dragoste exact ca pe vremea cand mergeam la bunicii nostri la tara. Produsele sunt bio direct din gradina si mesele vor fi cu specific bucovinean.

Uneori trebuie sa fim departe de casa pentru a ne da permisiunea de a ne relaxa cu adevarat. Fiind in vacanta ne permitem sa ne ascultam corpul, sa ne odihnim atunci când avem nevoie si sa ne eliberam de stres.

Retreat-urile ne ofera un sentiment unic si special, acela ca ne traim viata cu un scop si ne identificam cu sentimentul de fericire si recunostinta profunda.

Da-ti permisiunea sa renunti pe deplin la toate distragerile si grijile. S-ar putea sa afli ca, lasându-le in urma, problemele întâlnesc adesea o cale de a se rezolva de la sine sau de a-si pierde forta cu trecerea timpului.

Detalii administrative:
Cazare, masa si clase de yoga:

Early Booking 15 Iulie 870 lei

Final Booking 30 Iulie 970 lei
Rezervarea locului se face cu plata avansului de 500 lei in contul firmei. Datele de facturare vor fi trimise odata cu confirmarea participarii la retreat.

Acest cost nu include transportul si activitatile pe care le vom face acolo:
Transportul: aproximativ 300 lei dus-intors cu microbuzul, distanta 500 km
Transportul la mocanita si la manastiri aproximativ 50 lei
Plimbare cu Mocanita 30 lei
Vizitarea manastirilor: intrare 5 lei

Facilitator Adela Spulber

Pentru mine participarea la acest retreat este un vis implinit.

Bucovina este spatiul in care m-am nascut si am copilarit. Am fost „o fata de la oras” si ma bucuram nespus de mult de vacantele petrecute la bunici. Iubeam sa ma plimb cu picioarele desculte prin iarba si sa stau toata ziua tolanita in camp privind cerul albastru sau alergand dupa fluturii colorati.

Din pacate bunicii mei nu mai sunt in viata si imi doream nespus de mult sa retraiesc clipele din copilarie la o casa taraneasca exact ca pe vremea lor. Din aceasta dorinta s-a conturat si acest retreat petrecut in Satul Bucovinean cu case traditional bucovinene.

Pentru acest retreat am pregatit clase de yoga dimineata, la pranz si seara. Vom avea clase de meditatie, chanting si multe sesiuni de dezvoltare personala pe langa clasele de yoga. Voia buna si zambetul le am intotdeauna la mine, ramane doar sa va mai iau si pe voi cu mine.

01 august
miercuri @ 08:00 - 17:00

Details

  • Start:
    1 august @ 08:00
  • End:
    5 august @ 17:00
  • Cost:
    870LEI
  • Event Category

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

No Comments

Give a Reply