fbpx
Loading Evenimente

Retrospectiva Personala

Ne aflam la sfârşitul anului, moment in care lumea începe să facă treceri în revistă, recapitulări şi analize ca să-şi facă o imagine a acestui an care a trecut, a laturilor pozitive şi negative ale acestei calatorii.

În ianuarie, împreună cu milioane de alte persoane, intenționez să îmi pun câteva obiective pentru anul ce urmeaza. Stiu ca foarte multi oameni trec prin acest exercitiu iar pentru mine aceste obiective sunt ca o busolă pentru a ma menține în direcția corectă. Nici un explorator sau aventurier nu ar fi pornit vreodată la drum fără să știe unde a vrut să meargă!

Dar acum suntem la sfarsitul anului curent si vom privi in spate pentru o retrospectiva personala in care sa ne felicitam si sa sarbatorim obiectivele indeplinite.

Rar sărbătorim realizările noastre pentru mai mult de câteva minute și aproape că nu ne uitam niciodată la proiecte sau situații pentru a identifica ceea ce am învățat. Și cu siguranță nu ne folosim de nici o informație pentru a ne ghida viitoarele decizii.

Acest lucru, după cum vă puteți imagina, este o problemă.

„Cei care nu învață din trecut sunt sortiți să il repete”.

Cred că cu totii am făcut multe lucruri bune în acest an și dorim să continuăm să le facem. Dar am făcut si multe lucruri greșite pe care nu ne dorim sa le repetam.

Dacă nu învățăm din trecutul nostru, nu vom fi capabili sa identificam cele mai mari oportunități pentru a ne face viața mai bună. Ceea ce înseamnă că probabil vom avea de suferit din nou din cauza unor situații similare și a programelor ce ne saboteaza la nesfarsit.

Deci, în acest an, propun o nouă tradiție pe care sper să o repetăm în fiecare an: o retrospectiva personala a anului ce e trecut.

Ce este o retrospectivă personala?

O retrospectivă este atunci când te uiți înapoi la evenimentele trecute pentru a identifica ce a lucrat, ce a mers … și ce nu a funcționat. O retrospectivă vă ajută să sărbătoriți câștigurile și să identificați punctele slabe. Vă ajută să învățați din trecut și să corectați pentru viitor.

Din punctual meu de vedere, oamenii tind să evite lauda, sa se felicite si sa fie recunoscatori pentru ceea ce fac si ceea ce au. Trebuie să sărbătorim realizările noastre!
Deci … tu te-ai gandit la obiectivele realizate anul acesta? Te-ai uitat cel putin odata peste realizarile tale si te-ai felicitat?

Cum se face retrospectiva personala?

Am construit cu atenție câteva întrebări pentru a ne ajuta să ne gândim cu usurinta la ceea ce s-a petrecut in fiecare perioada a anului ce a trecut. Intrebarile ne vor ajuta sa ne amintim ce obiective am atins, ce lucruri mai avem de remediat si ce obiective dorim sa setam pentru anul ce urmeaza.

Ce beneficii iti aduce restrospectiva personala a anului?

– Claritate in ceea ce priveste evolutia ta ( noi mereu avem impresia ca nu evoluam si ca nu facem nimic cu viata noastra )
– Urmaresti obiectivele indeplinite si le “bifezi pe lista ta” pentru a trece la alte obiective noi
– Practici recunostinta si te feliciti pentru obiectivele indeplinite, lucru ce il facem destul de rar sau deloc
– Inveti lectiile din esecurile pe care le-ai avut pentru a nu le mai repeta si anul ce urmeaza
– Te simtim bine alaturi de oameni minunati, calzi si frumosi
– Sarbatoresti anul ce a trecut cu tot ce a avut mai bun sa iti ofere
– Faci loc noului an in viata ta

Instrumente de lucru:
– meditatia ghidata
-meditatie theta healing
-exercitii NLP
– exercitii pe baza de intrebari si raspunsuri
– carduri cu mesaje de la ingeri

———————————————————————————–

Detalii administrative:
Durata: 2h
Locatie: Ahimsa Yoga Studio – str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti
Cost sedinta: 50 lei
E-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com
Telefon: 0741 340 618

PLATA SE FACE IN AVANS, pentru a ne asigura de prezenta participatului la workshop.

AVANS 50 lei pentru rezervarea locului

Beneficiar: Ahimsa Yoga SRL
Cont Iban: RO56INGB0000999908158670
SWIFT: INGBROBU
Banca: ING BANK

Te rugam sa ne trimiti un mesaj cu dovada de plata la studio.ahimsayoga@gmail.com si revenim cu factura catre tine.

08 decembrie
sâmbătă @ 14:00 - 16:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply