fbpx
Loading Evenimente

Seara Introductiva Ateliere de Feminitate

Tu știi ce sunt arhetipurile feminine ale zeițelor grecești și cum te pot ajuta să te cunoaști ca femeie? Care sunt cele 5 semne ale energiei feminine blocate?

Te invit la o Seară Introductivă pentru a-ți descoperi, alături de alte femei, arhetipurile tale predominante.

Accesul este GRATUIT.

Pentru înscriere este obligatorie completarea formularului:

https://goo.gl/forms/CXlEZXv8gwTiab0i1

Data: 24 Ianuarie, ora 19:00-20:30

Tinuta: comoda, lejera pentru un studio de yoga; se va sta pe saltelute de yoga si perne, fara incaltaminte.

Arhetipuri relaționale. Arhetipul Persefonei – Arhetipul copilului interior
Arhetipuri relaționale. Arhetipul Mamei – Relația cu energia maternă (mama interioară și mama biologică)
Arhetipul independenței feminine: Atena – bărbatul nostru interior
Arhetipul alchimic: Afrodita – Iubire, senzualitate, masculin și feminin

Arhetipurile feminine conțin experienţa și psihologia tuturor femeilor din toate civilizațiile şi din toate timpurile. Sunt ca o busolă interioară care te ajută să pendulezi între bine și rău, negativ și pozitiv, funcțional și disfuncțional, în ceea ce privește comportamentul și energia ta ca femeie. Arhetipurile (modelele) zeițelor grecești te reconectează cu însușirile feminine proprii și naturale conștiinței feminine (introspecție, prezență în corp, creativitate și creație, sensibilitate, compasiune și independență, starea de relaxare și bucurie a vieții, spiritualitate).

Arhetipurile feminine presupun un proces de dezvăluire și auto-observare și integrare și asumare a acestora.

Cele 5 semne ale energiei feminine blocate sunt:
• nevoia de a controla totul
• blocarea intuiției
• femeile nu știu să primească
• apatia
• burnout-ul.

În esență, arhetipuri feminine (zeițele greceste) sunt modele de feminitate autentică, ce ne dau informații despre cum arată feminitatea noastra, dincolo de rolurile deja cunoscute. Sunt un instrument de autocunoaștere, dezvoltare personală, chiar terapeutic.

Tinuta: comoda, lejera pentru un studio de yoga; se va sta pe saltelute de yoga si perne, fara incaltaminte.

Despre facilitator:

Numele meu este Cristina Lotru și sunt cel mai mare visător profesionist pe care-l cunosc.

În prezent, sunt Life Coach, autoarea eBook-ului despre feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”, speaker pentru feminitate autentică și mindfulness, și creatoarea blogului și comunității V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare).

Mi-am începutul drumul în dezvoltarea personală în urmă cu 7 ani, și de atunci călătoria către mine însămi tot continuă.
În lumea Life Coaching-ului am pășit natural și firesc când am conștientizat că, pe lângă auto-analiză, introspecție și yoga, există și nevoia mea de a mă cunoaște prin ochii oamenilor cu care lucrez sau alături de care învăț. Și am constatat că, după problemele personale, relațiile sunt al doilea cel mai bun catalizator al schimbării.

Astfel, am descoperit arta întrebărilor prin Life Coaching, iar asta mi-a deschis ochii să văd atât în mine însămi, cât și în ceilalți, cum potențialul poate fi redescoperit atunci când renunțăm la credințele care ne îngrădesc.

Din propria-mi nevoie de a căuta răspunsuri în mai multe domenii ale dezvoltării personale și spirituale, am adunat, și pentru tine, în comunitatea V.I.S. (Vindecare, Inspiratie, Schimbare), instrumente si cunoștințe din psihologie, NLP, Analiză Tranzacțională, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Life Coaching și consiliere dezvoltare personală, precum și mindfulness și spiritualitate.

Ceea ce îți ofer se numește Life Coaching Tranformațional tocmai pentru că abordarea mea este una holitiscă, integrativă. Îmi place să privesc oamenii care pe un întreg, cu mai multe fețe și nevoi care sunt necesar a fi abordate din mai multe unghiuri, pentru ca schimbarea lor să fie de durată: psihologic, spiritual, mental-emoțional, energia corpului, relațional.

În funcție de nevoia ta cea mai urgentă, pe care o descoperim împreună în prima ședință de cunoaștere, vei putea alege instrumentul de dezvoltare personală care ți se potrivește cel mai mult in aceasta etapă a vieții tale.

24 ianuarie
joi @ 19:00 - 20:30

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply