Loading Evenimente

Tarot de Luna Noua

 

Luna Noua in Leu

Luna Noua este una dintre cele mai puternice configuratii astrologie. Daca adaugam o eclipsa solara in aceasta ecuatie
contextul energetic devine cu atat mai transformator!

Chiar daca nu urmariti evenimentele astrologice e suficient sa va aduceti aminte de ce s-a intampla in ultimii ani in perioada verii. Daca identificati evenimente profund transformatoare, momente de intensitate emotionala, intalniri predestinate si realizari profunde probabil n-o sa va fie greu sa rezonati cu aceasta informatie.

De obicei luna noua e un moment incarcat de speranta pentru ca reprezinta un potential, deci intentiile noastre sunt inca intr-o faza pura de ideal. Parametrii neinduplecati ai realitatii nu si-au facut inca simtita prezenta cu toate cerintele lor.

Luna Noua este momentul in care puterea dorintei, a gandului si a cuvantului sunt atotputernice. Cand idealismul nu este doar iertat, ci incurajat. Este momentul cand suntem incurajati sa speram, sa cerem, sa dorim, sa tintim sus si departe.

Va invitam, deci, din toata inima sa petrecem impreuna eclipsa la Ahimsa unde ne propunem sa acceptam neconditionat orice
doreste Sinele nostru sa exprime si sa creeze in urmatoarele 6 luni.

Instrumente de lucru:
Meditatie
Transpunerea in spatiul potrivit constiintei potrivit fiecaruia dintre noi pentru a primi mesajele de care are nevoie, vindecarea, suportul grupului.

Accesarea unui spatiu de prezenta.

Astrologie
Ofera o viziunea generala asupra contextului astrologic din acel moment. Miscarea si simbolismul corpurilor ceresti isi regaseste ecoul, cel mai adesea, in atmosfera pe care o resimtim la nivel colectiv si individual. Asemenea discutiilor si prognozelor meteo astrologia ne ofera un conext asupra „vremii” cosmice.

Contrar prejudecatilor astrologia nu „dicteaza” ce se va intampla sau ce actiuni vom intreprinde. Ne pregateste doar pentru ceea ce este favorabil, usor, dificil, provocator sau vindecator pentru a ne ajuta sa navigam experienta umana cu mai mult succes si cu mai multa gratie.

Tarot
Acest instrument minunat ne ofera posibilitatea de a intra in dialog cu lumea noastra interioara si cu lumea Spiritului. Astfel, la nivel de grup Tarotul poate aduce la suprafata temele concrete importante pentru fiecare participant in acel moment; intrebarile, recomandarile si clarificarile de care are nevoie.

La nivel de grup arata ce energie comuna, ce interese, ce rani, ce problematici au adus participantii impreuna. Astfel inca resursele, creativitatea, vindecarea, ideile si schimbul de energie se manifesta in moduri complet suprinzatoare.

Experienta citirilor de Tarot in grup este cu adevarat Magica si nu poate fi descrisa la reala ei valoare!

*** Am gandit asocierea acestor instrumente din mai multe motive, primul fiind inspiratia pe care am primit-o cunoscandu-ne. Exista admiratie, respect reciproc si recunosterea meritului celuilalt facilitator in practica lui.

** De aici s-a nascut nevoia de a oferi o experinta cat mai concentrata si completa care sa actioneze ca o substanta spirituala cu eliberare prelungita, ingredientele ei fiind urmatoarele:

 sustinere emotionala de grup: participantii se aduna mereu la aceste evenimente adusi de teme inconstiente comune. Astfel ca suportul, vindecarea, contactele, aprecierea, recomandarile sunt mereu exact cele mai potrivite si neasteptate.
 constuire de comunitate: este importanta construirea, in timp, a unei comunitati spirituale unde sa fie impatasite resurse, credinte si practici comune. Un loc unde sa ne putem baza unii pe ceilalti atunci cand drumul evolutiei devine prea dificil, neclar sau pur si simplu cand vrem sa ne sarbatorim realizarile sau sa dam ceva inapoi lumii in care traim.
 onorarea principiului trup, minte, spirit in acord cu ciclurile naturii
 echilibrarea femininului-masculinului
 conectarea cu lumea simbolului pentru a dezvolta o relatie constanta si vie cu Universul

De ce sa participi?

 Te simti pur si simplu atras/a de textul pe care-l citesti, de imagine sau de orice alt element
 Rezonezi cu tema evenimentului specific, cu simbolurile prezentate
 Simti ca ai ceva de „aflat” sau „impartasit”, ca ceva trebuie sa se manifeste in tine sau prin tine si ai nevoie de un context sigur, lipsit de judecata, unde vei primi sinceritate, echilibru si consideratie
 Simti nevoia de a te conecta cu Spatiul Sacru si cu oamenii ce sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine

Detalii administrative:
Data: Miercuri, 31 Iulie 2019, ora 19:00
Durata: 2 h 30 min
Locatie: Ahimsa Yoga Studio – str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti
Cost sedinta: 100 lei
E-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com
Telefon: 0741 340 618

INSCRIERE IN FORMULAR:
https://forms.gle/hrPZe8yeiQkLPuHt8

31 iulie
miercuri @ 19:00 - 21:30

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply