fbpx
Loading Evenimente

Tarot de Luna Noua

 

Luna Noua in Gemeni

La orice Luna Noua, Soarele si Luna se intalnesc in acealsi semn zodiacal pentru a descrie o noua miscare in fractalul evolutiei noastre colective si personale. Cele doua corpuri ceresti se reintalnesc la aceasta Luna Noua pentru a concepe ceea ce urmeaza sa se nasca in urmatoarele sase luni la luna plina in Sagetator.

Luna Noua de pe 03.06.2019 este gazduita cu multa entuziasm (si anxietate!) de semnul Gemenilor. Acesta reuniune de familie se anunta deosebit de animata (si galagioasa) pentru ca alaturi de Soare si Luna se mai anunta un invitat important: Mercur, guvernatorului Gemenilor, al taramului mintii, al comunicarii si al mesajelor.

Influenta lui Mercur va starni dezbateri despre „Ce este important acum?” si in ce „merita sa fie investite resursele noastre personale si colective?”. In ciuda usurintei cu care pornesc dialogurile, sa nu ne lasam pacaliti, conversatia nu este lipsita de miza. Se cere un raspuns clar si bine formulat la intrebarea: „Ce merita sa creste in mintile, in inimile si in comunitatile noastre in urmatoarel sase luni?” In acest moment dezbaterile sunt datoria principala a individului si comunitatii. Fie ca e interioara, sau exterioara, sub forma de monolog sau dialog, in scris sau oral, comunicarea devine responsabilitate principala. Puterea cuvantului este afirmata si exercitata cu scopuri creative sau distructive. Inspiratia, informarea, claritatea, confuzia sau indecizia se lupta pentru dreptul la cuvant. Efervescenta mentala este un dar, o bucurie si o provocare constanta.

Deschiderea unor noi modalitati de comunicare, a unor noi canale, a unor noi subiecte devine inevitabila. Pare ca la nivel colectiv si personal invatam „sa vorbim” din nou. Si ca orice lucru nou procesul de invatare vine cu mult entuziasm si cu teama. Puterea gandului si a cuvantului este redescoperita. Gasirea unui mod de a comunica Adevarul cu responsabilitate pentru sentimentele celuilalt reprezinta o sarcina Sfanta.

Ce aduce acest eveniment?

O privire de ansamblu a simbolismul lunii noi din punct de vedere astrologic, mitologic si prin prisma evenimentelor contidiene.

Consultarea Tarotului intr-un context de grup. Vom afla, in lumina celor discutate, ce mesaje are lumea spiritului despre locul in care ne aflam fiecare dintre noi la aceasta luna nou. Ce anume este important sa constientizam, ce ar fi potrivit sa facem si ce putem evita in lumina. Vom pleca cu mai multa claritate.

Suport in procesul de setare a intentiilor.

Facilitator:

Ioana Drăgan: psiholog clinician, coach, psihoterapeut Jungian în formare, lucreaza cu Tarotul pentru a oferi suport în procesul de evoluţie spirituală.

Inscriere workshop (click pe link)

Detalii administrative:

Contributie: 70 lei
Data: 03.05.2019
Ora: 19:00
Durata: 2h
Locatie: Ahimsa Studio str. Alexandru Donici, Nr 10, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0741340618

03 iunie
luni @ 19:00 - 21:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply