fbpx
Loading Evenimente

Weekend Yoga Practice

 

Te invitam in fiecare Sambata dimineata de la ora 11:00 la o sesiune de 1 ora si jumatate de practica yoga. Sesiunea de yoga de sambata va fi tinuta de unul dintre profesorii nostri de la Ahimsa Yoga iar durata clasei de yoga va fi mai mare pentru a se aprofunda cat mai mult stilul de yoga predat de profesor.

Aceasta clasa de yoga este pentru persoanele ce isi doresc sa-si ridice vibratia si energia dupa o saptamana plina de stres si agitatie, pentru persoanele ce nu au timp sa ajunga la clasele de yoga din timpul saptamanii sau pentru cei ce isi doresc sa aprofundeze si mai mult practica yoga!

De ce sa participi la o clasa de yoga in weekend?

1. Daca iti incepi weekendul cu o clasa de yoga te vei simti mult mai bine, iti vei ridica energia, vibratia, starea de spirit.
2. Cresti flexibilitatea, construiesti forta musculara si elimini stresul.
3. Te relaxezi in Savasana, iti detensionezi muschii corpului, iti eliberezi mintea de toate gandurile negative.
4. Yoga ne ajuta sa ne simtim bine. In momentul in care yoga este primul lucru pe care il facem dimineata in weekend, acest fapt ne va ajuta sa ne orientam spre a face alte alegeri ce ne fac sa ne simtim bine pe tot parcursul zilei, indiferent daca au de-a face cu alimentia noastra, apa, miscarea, relatiile sau situatiile sociale.
5. Lumea interioara creeaza lumea exterioara. Experienta noastra despre lumea din jurul nostru este in intregime creata de mintile noastre. Puteti observa cum lumea pare sa se schimbe in mod miraculos in momentul in care iesiti din clasa de yoga. Oamenii de pe strada par mai prietenosi, familia este mai usor de inteles, alegerile pe care le facem sunt mult mai aliniate cu o viata sanatoasa si chiar seful pare mai frumos! Nu este lumea care s-a schimbat, este mintea noastra. Daca creem un mediu pozitiv in interiorul nostru, atunci si mediul exterior va fi mult mai pozitiv.

Detalii administrative:

Inscrierea se face pe site: https://ahimsayoga.ro/clase-de-yoga/

Data: in fiecare Sambata, ora 11:00-12:30
Durata: 1h30min
Locatie: Ahimsa Yoga Studio – str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti
E-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com
Telefon: 0741 340 618

Pret sedinta: 50 lei

12 octombrie
sâmbătă @ 11:00 - 12:30

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply