fbpx
Loading Evenimente

Divine Feminine Energy

 

 

O femeie este in energie feminina atunci cand in loc sa planifice totul isi permite sa curga, are incredere in receptivitatea si intelepciunea ei, este dispusa si deschisa sa iubeasca fara conditii.

Puterea autentica a unei femei vine din capacitatea ei de a oferi iubire neconditionata. Cand acest lucru se intampla intreaga lume este hranita de cea mai pretioasa energie pe care o putem experimenta ca fiinte umane, o energie care ne imbogateste, ne da o forta imensa si ne ridica dincolo de limitele noastre, care ne expansioneaza si ne incarca.

Va invit sa va deschideti inimile si sa ascultati vocea care sopteste incet in strafundurile fiintei voastre. Lasati-o libera, sa se exprime prin voi.

Intalnirile intre femei sunt un moment pentru a te reconecta cu frumusetea energiei feminine, un moment de a te reconecta cu starea de deschidere, de curgere si iubire, un moment de a te echilibra, un moment de a vindeca parti din tine, un moment de a primi si a oferi suport, un moment de a fi vazuta, acceptata, inteleasa, ascultata.
Este un moment de a te reconecta la Zeita din tine, de a-ti recapata stralucirea, si puterea interioara.

Vom explora, pe rand:
– Conectarea cu copilul interior si vindecarea lui; Recunoasterera si accesarea energiei interioare;
– Emotiile si lucrul cu elementele (pamant, apa, foc, aer);
– Conectarea cu pantecul si vindecarea lui; Acceptarea feminitatii si iubirea de sine;
– Deblocarea energiei sexuale/sexualitatea sacra; Accesarea creativitatii autentice
Vom aborda multe alte teme, in functie de necesitatile grupului.

INSCRIERE: https://forms.gle/b8fjWis6QW2BCZFPA

Folosim miscari fluide, fuziuni din Tribal Dance, Belly Dance, Dans Holistic,Sufi, tehnici de respiratie, de conectare cu corpul, sunete, interiorizare, meditatii, precum si tehnici speciale secrete din dansul sacral, pentru a debloca energia stagnanta, a elibera stresul si emotiile negative din corp.

Practicile si miscarile speciale de dans ne vor ajuta sa ne reconectam cu corpul nostru, sa ne calmam mintea. Iesim astfel din zona de confort, ne dam jos mastile si ne acceptam toate partile din noi…Vom trezi astfel senzualitatea noastra, ne vom conecta cu frumusetea autentica, creativitatea si spontaneitatea noastra.

Dansul holistic Shakti ne ajuta sa ne relaxam, sa ne eliberam de frici, sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne recapatam increderea in noi, sa ne simtim libere, spontane si feminine.
In acelasi timp ne vom imprieteni cu sexualitatea noastra, ne vom recapata libidoul si senzualitatea, vom capata gratie si flexibilitate, vom avea mai multa energie si pofta de viata.

Prin procese intuitive deschidem spatiul inimii si activam in noi tot ce este mai bun, plantam semintele pentru un nou inceput pozitiv in viata noastra.

Acest atelier este un PROCES. In urma acestor intalniri:
-invatam sa ne conectam constient la corpul nostru, sa ascultam si intelegem semnalele lui;
-vom cauta sa accesam adevarul nostru interior;
-refacem conexiunea pantec inima, inima pantec;
-ne deschidem inima catre a primi si a da dintr-un spatiu de plinatate;
-echilibrarea energiilor feminin-masculin;
-colectarea si cultivarea energiei sexuale;
-armonizarea si alinierea centrilor energetici;
-deblocarea energiilor stagnante;
-reconectarea la simturile tale;
-exprimarea emotiilor reprimate;
-eliberarea de tensiuni fizice, emotionale, mentale;
-mai multa incredere in sine, curaj, intelegere;
-claritate mentala si focusare;
-flexibilitate, gratie, naturalete;
-cresterea vitalitatii, imunitatii, sanatatii;
-reconectare cu natura ta autentica;
-impamantare.

Vei pleca cu practici pe care le poti integra in viata ta.
Subliniez importanta lucrului individual. Pentru obtinerea rezultatelor si evolutia individuala, este necesara deschiderea pentru a primi si apoi integrarea practicilor si meditatiilor cu care rezonezi in viata ta, multa disciplina si vointa interioara.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

DANSUL este o parte fundamentala a istoriei noastre umane. De mii de ani oamenii au dansat ca o forma de CONECTARE, EXPRIMARE, ARTA, RUGACIUNE, CELEBRARE.
Onorand Sacralitatea vietii suntem profund interconectate la toate nivelurile cu ESENTA noastra si cu lumea din jurul nostru.

Vom crea un spatiu sacru, suportiv, in care putem elibera tot ceea ce nu ne mai serveste, un spatiu in care ne putem relaxa si deschide inima, trupul si mintea.
Vom descoperi puterea si misterul dansurilor si ritualurilor ancestrale prin miscare, muzica, sunete, iubire si nemiscare.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Despre Facilitator:
In cei sase ani pe drumul dezvoltarii individuale, Prem Dharima a calatorit in Asia, a explorat si a urmat cursuri de feminitate, „Dans Sacru Shakti”, Dans Holistic, „Terapie prin dans si miscare”, Biodanza, 5 Rhythms, NLP, Terapii meditative Osho, TRE, Terapii energetice (diverse sisteme Reiki, Lama Ferra, terapie cu Cristale fizice si eterice), Theta Healing, Hipnoza, Access Bars.

Dorinta profunda de transformare spirituala, iubirea fata de dans, fata de frumustea si gratia feminina au impins-o catre crearea acestui proiect „Alchimia feminina – Shakti Dance”, in care a integrat dansul sacru si constient, meditatiile active si pasive, terapiile energetice, acestea deschizand spatiul spre ati accesa adevarul din interiorul corpului tau.

Intentia Dharimei este de a sustine din toata inima reconectarea
la adevarata esenta feminina,cu corpul si intelepciunea lui infinita, cu inteligenta si puterea imensa a inimii, urmand astfel calea ei, a ceea ce sufletul vrea cu adevarat, a intuitiei, a blandetii, a iubirii constiente, a naturaletii si autenticitatii.

„Chemarea mea pentru femeie, este de a se reintoarce la templul corpului sau, de a crede in sacralitatea si intelepciunea lui, in puterea vocii interioare si de a se deschide pentru a accesa ceea ce este deja in interiorul sau…” Prem Dharima (Numele Prem se traduce Iubire iar Dharima in sanscrita inseamna Scopul Vietii).

Acest eveniment se adreseaza exclusiv femeilor, indiferent de experienta in dans.

Tinuta recomandata: fusta lunga (sau o esarfa de pus in jurul soldurilor), un top pentru evidentierea taliei, si tot ce mai simtiti ca va aduce bucurie …:)

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

🔎 DETALII ADMINISTRATIVE

COST SEDINTA : 60 lei/persoana

~ Abonament Dans Holistic: 200 lei (4 sedinte/persoana)

~ Plata in doua rate: 220 lei ( prima rata la prima sedinta 110 lei, a doua rata la a doua sedinta 110 lei ) – 4 sedinte/persoana

~ Abonament Yoga & Dans Holistic 190 lei (include 3 sedinte de yoga si 2 sedinte de dans)

~ Abonament Fidelizare Dans Holistic 180 lei ( acest abonament este valabil doar pentru persoanele ce au participat la cel putin 4 sedinte de dans holistic)

Data: In fiecare MARTI de la ora 19:00-21:00
Durata unui modul: 2 ore
Locatie: Ahimsa Yoga, str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti.
Telefon: 0741 340 618

INSCRIERE: https://forms.gle/b8fjWis6QW2BCZFPA

Participarea la curs se va face doar in urma inscrierii in acest formular.

22 octombrie
marți @ 19:00 - 12:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply