fbpx
Loading Evenimente

Workshop dezvoltare sexuala

 

Te invităm în „laboratorul” AHIMSA să ne concentrăm pe experimentarea senzorială și întrupare. Mai exact, te invităm să afli ce înseamnă și cum este pentru tine să fii prezent în propriul corp în diferite experiențe senzoriale. În această serie de experimentare urmărim epifania corpului: începutul conștientizării corporale și legăturii cu corpul nostru în diferite experiențe. La fiecare întâlnire vom urmări cum învață corpul nostru, prin experiențe senzoriale.

Inscrie-te la adresa de e-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com

Sexualitatea se bazează pe nivelul nostru de conștientizare și ascultare a corpului cât și ale reacțiilor acestuia. Cu cât mai bine identificăm și traducem senzațiile din corp, în timp real, cu atât mai ușor ne este să conștientizăm când explorarea noastră este pe un drum potrivit sau nu. Prin prezența în corp dobândim încrederea și dezinvoltura să cerem și să facem schimbările necesare, în timp real.

 

Cu cât mai bine putem să înțelgem reacțiile și cererile persoanei de lângă noi, cu atât mai bine putem să comunicăm și să relaționăm în momentele intime și în relația noastră intimă. Prin înțelegerea mai bună a mesajelor partenerului avem încrederea că modificările sau schimbările au potențialul să fie benefice ambilor parteneri.

 

Te invităm să explorezi precum un savant senzorial!

Epifania corporală ne cere dedicare, concentrare și mintea deschisă… corpului!

 

 

Prezentarea întâlnirilor:

22 mai: Limitele fizice, emoționale și psihologice (exerciții cu coechipier)

29 mai: Cum răspândim senzațiile în întregul corp (practică individuală)

5 iunie: Definițiile și convingerile în sexualitate (exercițiu de grup)

12 iunie: Tipuri de respirație, mișcări și sunete pentru deschiderea somatică (practică individuală)

19 iunie: Jocul senzorial: sursa noului în relația intimă (exercițiu cu coechipier)

26 iunie: Ceremonie de final – rezervată celor care au participat la minimum 3 întâlniri anterioare (Ziua Națională a Tricolorului)

 

Important:

Participarea la seria de evenimente se va face cu hainele pe noi 🙂

Se recomandă haine lejere, răcoroase

Vă rugăm evitați parfumurile puternice

Participarea la discuții se face pe bază de consimțământ

Respectăm limitele celorlalți: NU-ul comunicat (în orice moment) este acceptat complet și nu va fi forțat

Respectăm valorile sub care se desfășoară templul: discreție, compasiune, înțelegere și siguranță pentru desfășurarea armonioasă a evenimentului

 

 

Vă așteptăm în această experimentare senzorială cu o minte deschisă, o inimă veselă și un corp relaxat. Cunoașterea și acceptarea corpului nostru reprezintă un pas important în explorarea noastră sexuală.

 

Evenimentul este dedicat tuturor celor care:

 • doresc să învețe și să se dezvolte în acest plan al vieții lor, indiferent că sunt singuri sau într-o relație
 • sunt determinați și motivați să fie atenți și prezenți în timpul experimentării și care își asumă responsabilitatea pentru aplicarea ulterioară a lucrurilor oportune pentru ei înșiși
 • știu să onoreze prezența celorlalți participanți: nu „ocupă” prea mult spațiu în experimente sau discuții și respectă înțelegerea verbală care stă la baza fiecărui întâlniri: discreție, compasiune, înțelegere și siguranță pentru desfășurarea armonioasă a experimentării

 

Detalii administrative:


Cost: 80 RON / persoană / întâlnire

Program: 19:00 – 20:30

Înscrieri: workshop.ahimsa@gmail.com

Adresa: str. Alexandru Donici Nr 10 sector 2 Bucuresti

 

Despre facilitator:

Liana Buzea – coach în sexualitate somatică

În 2014 am început să merg pe calea dezvoltării sexuale (prin multiple surse: yoga, taichi și înțelegerea aspectelor fundamentale despre sexualitate în tradițiile Tantra și Taoism). Atât pentru mine cât și pentru oricine altcineva este interesat să își dezvolte partea aceasta vieții.

Formarea mea principală este în sexological bodywork (coaching în sexualitate somatică), o certificare fondată SUA – California în 2001.

Misiunea mea este să ajut oamenii să își extindă nivelul de înțelegere a sexualității prin cunoaștere, tehnică și aplicarea cu conștiență a acestor lucruri.

Asumarea propriei sexualități în integritate, iubire și compasiune ne va transforma încet și gradual. Să ne acceptăm autenticitatea sexuală, cât și pe a celor din jurul nostru cu iubire, apreciere și blândețe, este un cadou frumos pe care pot ajuta să ni-l oferim nouă înșine. În acest proces transformarea reală, individuală și colectivă, poate să aibă loc.

Mă poți găsi pe website-ul meu: www.lianabuzea.ro

 

Când ne deschidem sexual, ne deschidem pe toate planurile vieții!

05 iunie
marți @ 19:00 - 20:30

Details

 • Start:
  5 iunie @ 19:00
 • End:
  26 iunie @ 20:30
 • Cost:
  80LEI
 • Event Category

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply