Loading Evenimente

Workshop Introductiv: Anxietatea

Workshop introductiv: anxietatea, inamicul din interiorul tău

Tu știi de ce apare anxietatea, cum se manifestă și ce consecințe are? Știi ce măsuri poți lua pentru a o diminua?

Anxietatea este una dintre cele mai întâlnite probleme astăzi, una din trei persoane confruntându-se cu un episod anxios măcar o dată în viață. Multe persoane din spațiul public fac acum pași curajoși și recunosc că și ele au fost în această situație. Cu toate acestea, puțini știu ce însemnă de fapt anxietatea, cum se manifestă înainte de a ajunge într-o formă care să le pună stăpânire pe viața de zi cu zi, și mai puțini fiind cei care iau măsuri de prevenție sau tratare a anxietății.

Te invit la un workshop introducutiv despre anxietate, să afli ce se află în spatele zilelor prea aglomerate, sentimentului că nu te poți opri niciodată, stresului, epuizării, palpitațiilor, fobiei sociale, insomniilor frecvente sau atacurilor de panică.

Participarea este GRATUITĂ, pe bază de înscriere.

Pentru înscriere este obligatorie completarea formularului:
https://goo.gl/forms/mSPq9Y9d6k4zNTf82

Data: 31 Ianuarie, ora 19:00

Cum se manifestă anxietatea?

Anxietatea se manifestă în multe feluri. Uneori, ea poate să fie mascată de un stil de viață extrem de activ și putem pune multe dintre aceste simptome doar pe baza stresului. Alteori, dezvoltăm fobii care ne restricționează viața. Sau poate ne dorim atât de mult să excelăm, încât orice mică abatere de la ceea ce ne-am propus ne înfurie și ne dezechilibrează.
Ia-ți timp și răspunde-ți ție însuți la întrebările de mai jos: Simți deseori o frică intensă și nejustificată de un pericol sau de eșec? Ai gânduri repetitive? Te simți obosit, încordat, îngrijorat? Ai probleme de concentrare, irascibilitate? Ai uneori stări de tremurat, puls accelerat, dureri în piept, greață, senzații de sufocare, nod în gât? Ai trecut recent printr-un eveniment care ți-a generat multă neliniște? Îți dorești să faci performanță cu orice preț și orice abatere de la ceea ce ți-ai propus îți provoacă multă neliniște? Îți vine greu să te relaxezi și de multe ori cauți adjuvanți pentru a reuși să te deconectezi? Eviți să vorbești despre sentimentele tale? Încerci să nu te gândești la tine?

Psihoterapeut:

Roxana Grigorean-Ștefan, psiholog, psihoterapeut cu drept de liberă practică atestat de Colegiul Psihologilor din România

Pasionată de oameni, de ceea ce se află în spatele comportamentelor lor, dar și de relațiile dintre ei, am pășit pe drumul terapiei cu motivația de a le fi suport celorlalți în îndeplinirea obiectivului de a-și îmbunătăți viața și a se cunoaște mai bine. Pentru că sunt, în același timp, pasionată de scris, îmi împărtășesc gândurile și experiențele pe selftalks.ro, unde mă poți cunoaște mai bine.

În practica terapeutică abordez un spectru larg de probleme, de la relații, calitatea relațiilor, relații de familie și cuplu, comunicare, probleme de atașament, dificultăți pre și post natale la anxietate, depresie, stres, atacuri de panica, fobii, obsesii, dependențe, sentimente de vinovăție, singuratate, gelozie, traumă, pierdere sau separare, dezvoltare personală și accesarea resurselor interioare.

31 ianuarie
joi @ 19:00 - 21:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply