Loading Evenimente

Yoga ca Instrument pentru Dezvoltarea Personala – atelier

Va astept la un atelier in care vom explora yoga din perspectiva practica si teoretica, obiectivul final fiind sa aflam cum o putem integra in…practica – adica in viata noastra de zi cu zi, dincolo de saltea, pentru a ne spori sansele de a fi in echilibru cu noi insine si cu ceilalti. Pentru ca, da, yoga inseamna mult mai mult decat asane. Poate ca incepe in plan fizic, prin constientizarea corpului, insa de cele mai multe ori, ea deschide o fereastra catre o transformare totala, un stil de viata nou si un mod de gandire “upgradat”.

Atelierul va avea aproximativ 3 ore, in care vom explora:

Partea practica (90 minute) axata pe chakra inimii (Anahata) si chakra intuitiei (Ajna) – pentru a crea un spatiu interior nou, care sa incurajeze receptivitatea pe durata atelierului. Recomandat oricarui nivel de experienta.

Partea teoretica (90 minute): definitii, caile yoga, principii, tipuri de practica, notiuni de baza despre respiratie.

Pe durata seminarului, vom aborda intrebari precum:
Cum pot integra elemente din practica yoga in viata de zi cu zi?
Ce stil de yoga mi se potriveste?
Ce putem invata din principiile yoga in relatia cu noi insine si cu ceilalti – in familie, la munca, in relatia cu prietenii?

Acest atelier s-a nascut din dorinta studentilor de a afla mai multe dintre “de ce”-urile din spatele practicii. Imi doresc foarte tare sa fie o sesiune interactiva, asadar va astept cu propriile voastre intrebari si curiozitati!”

————————————-
Detalii administrative:

Costul atelierului: 65 lei
Durata atelierului: 3 ore
Data si ora: sambata, 9 Februarie, ora 13:30-16:30
Locatie: Str Alexandru Donici Nr.10 Sector 2 Bucuresti

🔎 IMPORTANT!
Participarea la curs se va face doar in urma inscrierii in formular:
https://goo.gl/forms/8TIUGojZ28w2keVE3

Despre mine: Sunt instructor certificat de yoga și totodata specialist în comunicare corporativa. Am inceput sa practic yoga acum mai bine de 6 ani, la “semnalul” coloanei cervicale. Am continuat din dorinta de a-mi recapata starea de bine in plan fizic, insa am sfarsit prin a obtine mult mai mult de-atat: o intelegere mai profunda a emotiilor mele, a respiratiei, a intregului “ecosistem” care imi alcatuieste viata. Cel mai frumos dar pe care yoga mi l-a facut este acela de a lucra cu oamenii la clase sau in particular – pentru ca astfel am ocazia multor “calatorii catre centrul fiintei”, atat pentru ei, cat si pentru mine. Mai multe detalii despre mine sunt disponibile si pe www.ancaela.com sau pe Instagram @ancaela.

09 februarie
sâmbătă @ 13:30 - 16:30

Details

  • Start:
    9 februarie @ 13:30
  • End:
    9 februarie @ 16:30
  • Cost:
    65LEI
  • Event Category

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply