Loading Evenimente

Yoga Kids

 

Yoga Kids cu Oana

Cum se desfasoara orele de yoga pentru copii?

La orele de yoga pentru copii spunem povesti cu corpurile noastre. Ne transformam in toate animalele pe care ni le putem imagina. Ne umflam burtile ca niste baloane fiindca stim ca respiratia acolo se naste. Bazaim ca albinele. Mormaim ca ursii și ragem ca niste lei, fiindca stim sa respiram cu intreg corpul. Zburam peste mari și tari pe covorul magic care ne invata sa ne relaxam. Descoperim muntii și cobrele, delfinii și podurile, dansatorii și razboinicii ce se ascund chiar in anatomia corpurilor noastre și le intrupam pe fiecare in propriile noastre posturi. Și da, in tot acest vartej descoperim ce inseamna sa ne concentram și sa ne linistim pentru a ne putea asculta și intelege propriile senzatii, ganduri și emotii.

Ce beneficii aduc clasele de yoga pentru copii?

Clasele de yoga pentru copii sunt create special pentru a susține și încuraja, într-un fel cat mai sănătos și sigur, dezvoltarea fizica, cognitiva, sociala și emoțională a copiilor. Yoga poate fi pentru copii o cale distractiva de a-și antrena forma fizica și flexibilitatea într-un mediu necompetitiv, și de a deveni în același timp tot mai conștienți de sine și mai încrezători în propriile lor abilități.

Orele includ exerciții de respirație, posturi, relaxare și meditație. Practicam yoga și prin cântece, dans, jocuri, și chiar inventând propriile noastre posturi. Învățăm cum sa trecem de la activități antrenante și energizante la momente de liniște și calm. Învățăm cum sa ne mișcăm ghidați din interior spre exterior, explorându-ne corpurile pentru a descoperi ce anume ne face sa ne simțim bine.

A, da, și am mentionat ca asta e joaca serioasa care ne ajuta sa fim mai buni, fie oameni mari, fie oameni mici?
—————————————————————————————-
Detalii administrative:

Clasa demonstrativa cu acces liber 18 Septembrie ora 18:00

Abonament 4 sedinte 120 lei
Sedinta separata: 35 lei

Abonament Family 8 sedinte: 200 lei (adult+copil)

☆ Include clasele de yoga pentru copii și adulți astfel încât Joi de la ora 18:00 copilul poate practica Yoga Kids, iar tu poți practica liniștită in sala de alături cu adulții

☆ Sâmbătă de la ora 12:00 avem o clasă specială doar pentru cei mici

☆ Duminică de la ora 11:00 puteți participa împreună la Active Yoga Family

☆ Poți participa oricând la ședințele de yoga pentru adulți de luni până vineri atunci când copilul rămâne acasă.

☆☆ Prima ședință pentru Yoga Kids este GRATUITĂ

Te poți bucura cum vrei tu de acest Abonament Family timp de o lună de zile.

Varsta copii:  4-9 ani

Locatie: Ahimsa Yoga Studio, str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2 Bucuresti.
Contact: 0741 340 618
E-mail: studio.ahimsayoga@gmail.com

Inscriere: https://www.ahimsayoga.ro/index.php/clase-de-yoga/

Despre Oana Dan:

Yoga pentru mine înseamnă de fapt un mod de viata. A trai pentru a cultiva armonie, bucurie și iubire din interior spre exterior. Si a le împărtăși cu oamenii din jurul meu, devenind astfel mai buni impreuna.
Mi-am inceput calatoria pe calea yoga in Vancouver, Canada, cautând o activitate prin care sa-mi antrenez și echilibrez partea fizica, spirituala și emoțională în același timp. Primul pas spre a deveni profesor de yoga l-am făcut în primăvara lui 2017, în Uganda, Africa de Est, printr-un curs de 40 de ore de instructor de yoga prenatal. In satul Kassana, practicând alături de femei și copii din Africa și din lume.
Am descoperit noi semnificații ale învățăturilor yoga și s-a aprins in mine dorința de a le împărtăși propriilor mele comunități: traieste cu simplitate și cu conștiința de sine, zâmbeste sincer, găseste mulțumire și bucurie în fiecare moment, dincolo de greutățile vieții.

La sfârșitul lui 2017 am devenit instructor yoga certificat Yoga Alliance, în urma absolvirii cursului de 200 de ore la școala Semperviva Yoga din Vancouver, iar în 2018 am urmat cursul de instructor de yoga pentru copii al aceleiași scoli.

Am avut onoarea și binecuvântarea de a o avea drept mentor și profesor pe Jacqueline Maloney, experta în tehnici integrate de dezvoltare comportamentala, emotionala și sociala a copiilor și adolescenților, având peste o mie de ore de studiu ca profesor de yoga pentru copii și adolescenți.

Ii sunt recunoscătoare pentru felul în care m-a inspirat sa încep sa împărtășesc practica yoga copiilor, pentru a-i sprijini sa își descopere singuri conștiința propriilor senzații, emoții și gânduri, precum si sa iși construiască propriile tehnici de identificare, navigare și reglare a acestor senzații, emoții și gânduri.

14 martie
joi @ 18:00 - 19:00

Details

Organizer

Ahimsa Yoga

Venue

Str Alexandru Donici

Nr 10 Sector 2
Bucuresti, Romania

No Comments

Give a Reply