Sesiuni live de yoga pentru toți practicanții. Clasele de yoga vor fi susținute pe platforma Zoom.

La clasele de dimineata si pranz inscrierea se face cu o zi inainte pana in ora 21:00.

Odată ce te înscrii, îți vom trimite un e-mail cu tot ce trebuie să faci pentru a putea intra în sesiunile live de yoga.

Dacă ai o rezistență sau nu știi să folosești platforma online, te rugăm să lasi rușinea si rezistența deoparte, să ne suni si te vom îndruma in toți pașii pe care trebuie să ii urmezi. Te înțelegem perfect. Si pentru noi online-ul este o experiență complet nouă.

Luni

10:00-11:00 Sun Salutation

Descriere: Salutul Soarelui reprezinta o succesiune de 12 asane simple care se reiau in sens invers.
Suria Namaskar, cum este denumit in sanscrita, se practica in mod traditional dimineata odata cu aparitia soarelui pe cer pentru a inaugura o noua zi. Practica acestui exercitiu urmareste trezisrea elementului masculin, yang, al fiintei noastre, ne activeaza si ne face sa ne simtim mai puternici si mai energici. Salutul Soarelui esteo tehnica de dinamizare a intregii fiinte.

Clasa activa, nivel mediu si avansat. Recomandata incepatorilor cu o conditie fizica buna.

19:00-20:00 Yoga For Beginners

Descriere: Yoga este o călătorie. Deci, nu te grăbi. Da-ti timpul necesar pentru acomodarea cu practica.
In practica Yoga nu exista competitie cu tine insati sau cu cei din jur. Aceasta este o practica interioara cu efecte asupra partilor fizice, psihice si spirituale. Flexibilitatea corpului se dobandeste in timp, iar executia asanelor la clasele de yoga nu trebuie sa fie perfecta. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il practici la clasa de yoga este compasiunea fata de tine insati prin compasiunea fata de corpul tau.

Clasa nivel incepator

Marti

19:00-20:30 Yoga For Spine, Neck and Shoulders
Descriere: Traim intr-o societate in care oriunde te-ai afla auzi persoane ce se vaita de durerile de spate.
Mulți factori pot contribui la durerile de spate. Acestia pot include obezitatea, sarcina, pantofii cu toc înalt, hainele strânse, inflexibilitatea, statul pe scaun la birou, statul in masina la volan etc. In aceasta clasa de yoga vom practica asane pentru sanatatea coloanei, pentru deschiderea umerilor si detensionarea gatului.
Clasa recomandata pentru orice nivel de practica.

Miercuri

19:00-20:30 Yoga and The Chakras
Descriere: In sanscrita veche, in care au fost redactate initial scrierile indiene, cuvantul chakra inseamna roata. Acest cuvant se pronunta ceacra. Chakrele sunt centri pranici ( de energie vitala) din corpul nostru subtil. Se numesc roti (chakre) pentru ca par niste vortexuri de energie pranica, situate in anumite puncte din corpul subtil. Cele 7 chakre primare sunt raspunzatoare de mentinerea vietii si de perceptia senzoriala, la activitatea mental si un nivel superior de constientizare. Lucrand pe acesti centri energetici prin practica yoga putem identifica blocajele ce ne impiedica in manifestarea potentialului nostru maxim. Cele 7 Chakre (centri energetici) din corpul nostru subtil sunt:

  1. Muladhara (chakra radacina)
  2. Svadhisthana (chakra sexuala)
  3. Manipura (chakra plexului solar)
  4. Anahata (chakra inimii)
  5. Vishuddha (chakra gatului)
  6. Ajna (chakra celui de al treilea ochi)
  7. Sahasrara (chakra coroanei)

Clasa recomandata pentru orice nivel de practica

Joi

18:00-19:30 Yoga for Mobility and Flexiblity
Descriere: Flexibilitatea nu are absolut nimic de-a face cu valoarea noastra de sine. Doar pentru că cineva este mai flexibil, nu il face "mai bun" de practicat yoga. Fiecare persoana are propriul punct de plecare în ceea ce privește flexibilitatea și înainteaza în practica din acel punct. Încearcă să nu te compari cu persoana de lângă tine. E pe drumul ei. Alegeti ca timpul petrecut pe covorașul de yoga sa fie o ocazie de a vă întoarce la interiorul vostru și de a respira cat mai constient.
Cu totii avem nevoie de mai multa mobilitate si flexibilitate in viata de zi cu zi si aceasta poate fi dobandita printr-o practica constanta de yoga.
Clasa activa, nivel mediu si avansat. Recomandata incepatorilor cu o conditie fizica buna.

Vineri

19:00-20:30 Relaxed Mind and Body for a Better Sleep

Descriere: Deconectați-vă de la ritmul rapid al vieții de zi cu zi, încetiniți și vindecați-va de simptomele stresului fizic și mental. Aceasta clasa de yoga vă permite să vă relaxați complet și să recuperați alinierea naturală a corpului. Posturile aplicate lucrează mult pentru a întinde muschii și a vindeca corpul din interior spre exterior. Cele mai multe posturi sunt luate dintr-o poziție așezată.

Clasă de relaxare foarte primitoare pentru toate nivelele