Sedinte individuale de yoga

Sedinte individuale de yoga

Ședințele individuale de yoga se adresează persoanelor care doresc să aprofundeze această practică cu ajutorul unui instructor dedicat.

Acesta va adapta un plan progresiv de lucru în care va ține cont de nevoile și afecțiunile existente, în care vor fi incluse obiective specifice pentru fiecare sesiune. Astfel, vă veți putea bucura de rezultatele dorite, fără a exista vreun risc de accidentare în cazul efectuării pe cont propriu.

Sesiune individuala 90 min: 200 lei
Abonament 4 sesiuni individuale: 720 lei/ 180 lei per sesiune
Abonament 8 sesiuni individuale: 1280 lei/ 160 lei per sesiune

Sesiune individuala 60 min: 180 lei
Abonament 4 sesiuni individuale: 640 lei/ 160 lei per sesiune
Abonament 8 sesiuni individuale: 1200 lei/ 150 lei per sesiune

Vă invităm să vă înscrieți cu click pe butonul sau pe link-ul mai jos:
https://forms.gle/2brjjY7WyS3aJPNe6

 

Sedinte individuale de astrologie

Sedinte individuale de astrologie

Unii zic că astrologia este divinație. Alții zic că este o știință. Eu zic că este o îmbinare armonioasă a celor două. Astrologul deschide o hartă sau mai multe.

Acolo vede așezarea planetelor, aspectele dintre ele, demnități și debilități, felul cum sunt reprezentate domeniile de viață.
Într-o hartă relațională vede dansul subtil dintre personalitățile celor doi parteneri și potențialul relației. O hartă orară îi poate găsi obiecte pierdute, poate răspunde la întrebări existențiale.

Astrologia este matematică și logică. Dar și divinație. Matematica îți arată aspectele dintre planete, sufletul îți destăinuie relația dintre oameni. Logica îți arată potențialul unei relații, simțirea cum să abordezi acea relație pentru ca cele două suflete să se bucure unul pe celălalt.

Eu nu ofer răspunsuri pe tavă. Dar te pot ajuta să îți pui întrebările corecte pentru a-ți găsi singur răspunsurile. Eu nu îți spun ce să faci. Dar îți pot spune ce potențial ai ca să știi singur care sunt următorii tăi pași.

Dacă după o consultație astrologică pleci cu sufletul plin de bucurie și speranță, aceasta și-a atins scopul. Ai energia de a găsi drumul corect, de a urca încă o treaptă pe scara devenirii tale ca om.

Te poți uita cu înțelegere și iubire în ochii partenerului, copilului, părintelui, prietenului tău, poți simți ce se întâmplă în sufletul său, deși până atunci nu știai de ce lucrurile nu mai merg.

Răspunsul e întotdeauna în noi. Uneori e adânc îngropat în sufletul nostru, sub o grămadă inutilă de prejudecăți, frici, atașamente și dependențe. Da, răspunsul e la noi, nu la celălalt. Nu îl poți determina pe celălalt să se schimbe, indiferent cine e celălalt: partener de viață, copilul nostru, colegul, șeful…

Ce putem face este să folosim calitățile și abilitățile noastre pentru a avea o viață armonioasă. Noi am venit în această viață cu un potențial, e alegerea noastră dacă îl folosim sau nu.

Pret consultatie astrologica: 200 lei

Sedinte individuale de tarot

Sedinte individuale de tarot

Tarotul este un minunat instrument de auto-cunostere, dezvoltare si comunicare cu Sinele nostru. Originea lui este foarte veche, fara a fi cunoscuta cu certitudine.

Ce este sigur este faptul ca acest joc de carti a fascinat oamenii prin intelepciunea sa. Pentru majoritatea oamenilor reprezinta o modalitate de a prezice viitorul datorita calitatilor sale legate de divinatie sau predictie a viitorului.

Acest aspect, insa, este doar una dintre nenumaratele forme in care Tarotul ne poate sustine calatoria de evolutie. Tarotul are ceva important de oferit fiecaruia dintre noi si contrar prejudecatilor el poate fi consultat de orcine indiferent de preferintele spirituale sau religioase.

O sedinta de Tarot ne poate aduce claritate cu privire la orice intrebari, ne poate ajuta sa facem alegerile potrivite, sa ne identificam blocajele, sa exploram dinamici interpersonale si, in ultima instanta, sa traim cu mai multa autenticitate.

Tarotul ne poate ajuta sa ne conectam cu adevarata noastra motivatie, sa depasim mai usor provocarile si momentele dificile, sa setam obiective si, in ultima instanta, sa construim cu mai multa eficienta o viata plina de sens.  

Pret sesiune tarot: 200 lei

Pret sesiune astrologie si tarot: 260 lei