Studio Yoga

floral-decor
chakra1

Clase diversificate

Bine ai venit la Ahimsa Yoga unde practicarea asanelor este doar începutul călătoriei tale! Ne propunem să ne menținem programul cât mai variat posibil pentru a răspunde persoanelor de toate vârstele și abilitățile fizice. Clasele noastre de yoga includ explorarea tuturor stilurilor de yoga, cum ar fi hatha, vinyasa flow, ashtanga si gentle yoga, practici de respirație si meditație.
chakra

Echipamente speciale

Dorința noastră este să oferim un loc sigur în care oricine, indiferent de vârstă, abilitate sau stare de sănătate, poate să experimenteze beneficiile practicii yoga. Studioul oferă o gamă largă de echipamente special concepute pentru clasele de yoga: saletele de yoga, cărămizi de yoga (yoga blocks), curele de yoga ( yoga belts and straps), perne de yoga si de meditație (bolsters).
chakra3

Atmosfera de relaxare

În studioul nostru veți găsi un mediu primitor și relaxant. Sala noastră de lectură vă întâmpină cu cărțile sale, ceai și muzică relaxantă. Cursurile de yoga vă așteaptă cu o savasana lungă și profundă. Practica meditației vă aduce pace și vă oferă echilibrul interior. Retreatele sunt pregătite pentru destinații de vis. Trăiește viața pe care ți-ai imaginat-o.
chakra4

Personal calificat

Echipa noastra este formata din instructori de yoga profesionisti, certificati de Yoga Aliance. Profesorii de yoga își aduc experiența, pasiunea și expertiza în spațiul nostru de practică. Credem că este posibil să ne simțim inspirați în timpul fiecărei clase de yoga. Iubim yoga și suntem încântați să împărtășim această practică cu voi!

Principalele Categorii

ico-welcome-hands

Ahimsa Yoga dorește să creeze o comunitate cat mai mare a iubitorilor de yoga.
Yoga este o filozofie a vieții, care are potențialul de a crea un corp și o minte sănătoasă. Prin intermediul claselor noastre, promovăm aliniamentul asanelor, secvențierea creativă și respirația profundă.

Ashtanga Yoga

Ashtanga yoga practicată în ordinea sa secvențială corectă, conduce treptat pe practicant să-și redescopere potențialul său maxim pe toate nivelele conștiinței umane – fizice, psihologice și spirituale. Prin această practică de respirație corectă (Ujjayi Pranayama), posturi (asanas) și punct de observație (driste) dobândim controlul asupra simțurilor și o profundă cunoastere de sine. Această metodă de yoga implică sincronizarea respirației cu o serie progresivă de posturi – un proces care produce căldură internă intensă și o transpirație profundă și purificatoare care detoxifică mușchii și organele. “Practice and all is coming!” K. Pattabhi Jois, fondatorul Ashtanga

Hatha Yoga

„Hatha” provine din sanscrită și înseamnă forta, putere. De asemenea, „ha” înseamnă soare, și „tha” lună.Hatha yoga este calea spre găsirea echilibrului, în prima fază a celui fizic, prin posturile practicate, iar apoi a celui mental și spiritual. Hatha Yoga este cea mai practicată formă de yoga. Clasele Hatha yoga sunt un loc bun pentru a lucra la alinierea ta, pentru a integra tehnicile de respirație și de meditație și pentru a deveni confortabil în a face yoga în timp ce construiești forță și flexibilitate. Nu vei transpira excesiv, dar vei pleca, cu siguranta, mai relaxat si cu o stare de spirit foarte bună. Breath in, breath out!

Vinyasa Yoga

În clasele de yoga vinyasa, practicantii coordonează mișcarea cu respirația pentru a trece de la o postura la alta. Vinyasa este mai mult decât un simplu set de manevre fizice. Vinyasa orchestrează echilibrul de forță și flexibilitate, ușurință și greutate, mișcare și liniște. Prin vinyasa se poate cunoaște vibrația vieții. Această integrare se manifestă atunci când actul de respirație și de mișcare încetează să mai fie entități separate. Fiecare acțiune o încurajează pe cealaltă cu rolul de a crea o simfonie a unității. Mintea este apoi eliberată și practica poate deveni un dans ritmic. Enjoy the flow and keep your breath full!

Gentle Yoga

Deconectați-vă de la ritmul rapid al vieții de zi cu zi, încetiniți și vindecați-va de simptomele stresului fizic și mental. Clasele Gentle yoga vă permit să vă relaxați complet și să recuperați alinierea naturală a corpului. Gentle yoga este formata din clase foarte relaxante care cultivă răbdarea în corp și în minte. Posturile aplicate lucrează mult pentru a întinde muschii și a vindeca corpul din interior spre exterior. Cele mai multe posturi sunt luate dintr-o poziție așezată. Aceasta este o clasă foarte primitoare pentru toate nivelele. Yoga is a journey, not a destination!