Aceşti termeni de utilizare (“Termeni”) reprezintă un contract între dumneavoastră şi Ahimsa Yoga Studio (“Ahimsa Yoga Studio” sau “noi”) şi reglementează accesul la utilizarea serviciilor puse la dispoziţie prin intermediul site-ului ahimsayoga.ro.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile deoarece aceştia reglementează relaţia dintre Ahimsa Yoga Studio şi membrii comunităţii (“Ahimsa Yoga Studio” sau “dvs – tu”) şi descrie drepturile şi obligaţiile noastre reciproce.

1. Termeni de utilizare

1.1. Acceptarea termenilor: Prin accesarea şi/ sau utilizarea site-ului/ aplicaţiei acceptaţi şi sunteţi de acord cu aceşti termeni în scris. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, nu utilizaţi site-ul.

1.2. Modificarea termenilor: Putem modifica în orice moment, în întregime sau parțial, site-ul web şi/ sau prezentele Termeni și Condiții de utilizare. Trebuie să citiţi şi să verificaţi periodic Termenii la care se fac trimitere, pentru a fi informat în mod constant cu privire la Condițiile care vi se aplică. Utilizarea site-ului web după modificarea acestor Termeni si Condiții reprezintă acceptarea modificărilor.

2. Descriere – Serviciul

2.1. Ahimsa Yoga Studio oferă clase de yoga desfășurate la studioul aflat în strada Alexandru Donici, nr. 10, București (sau “locația studioului”) dar și clase de yoga online prin intermediul platformei Zoom.

2.2. Ahimsa Yoga Studio oferă clienților posibilitatea de a accesa clase online de yoga după rezervarea și plata în prealabil a acestora. Orice modificări apărute în sistemul tarifar, program vor fi comunicate în timp util tuturor clienților iar clasele achitate in avans beneficiază de tariful de la momentul achiziției.

3. Servicii Ahimsa Yoga Studio 

Veţi avea acces la site-ul www.ahimsayoga.ro şi la întâlnirile organizate pe platforma Zoom, prin intermediul cărora veți putea participa la clasele dorite atât la locația studioului cât și în mediul online. 

3.1. Limitele de membru Ahimsa Yoga Studio – platforma www.ahimsayoga.ro oferă posibilitatea înscrierii la clase desfășurate prin intermediul platformei Zoom doar după efectuarea plății de 25 de lei pentru o sesiune. Pentru clasele de yoga desfășurate la locația studioului opțiunile de plată sunt:

  • Ședință drop-in: 40 de lei
  • Abonament 4 ședințe online: 140 lei ( 35 lei/sesiune) – Valabilitate 1 lună
  • Abonament 8 ședințe online: 240 lei (30 lei/sesiune) – Valabilitate 1 lună
  • Abonament 12 ședințe online: 300 lei (25 lei/sesiune) – Valabilitate 1 lună
  • Sesiune privată individuală yoga online sau meditație 90 min: 150 lei
  • Sesiune privată de grup yoga online sau meditație 90 min (min 2- max 4 persoane): 200 lei

3.2 Valabilitatea

Abonamentele de 4, 8 și 12 ședințe au o valabilitate de 1 lună. Ședința drop-in, sesiunile private și taxa unică per ședință online pot fi utilizate o singură dată. Pentru a putea participa la mai multe clase de yoga, clienții sunt rugați să efectueze plățile conform planului tarifar. În cazul ședințelor de yoga online, clienții pot achiziționa mai multe clase odată și se pot folosi de acestea pe o perioadă nelimitată.

3.3. Cerinţe speciale 

Acolo unde este cazul veţi găsi de asemenea informaţii cu privire la cerinţele specifice pe care trebuie să le îndeplinească un membru pentru a lua parte la o şedinţă online de yoga (rezervare loc la ședința dorită, plata online, accesarea link-ului Zoom, parcurgerea pașilor pentru participarea la clasă). Vă rugăm să citiţi cu atenţie toate aceste informaţii şi asiguraţi-va că îndepliniţi toate cerinţele aplicabile, pentru a evita unele cazuri, cum ar fi refuzul accesului sau a serviciului aferent ofertei, deoarece nu sunt îndeplinite toate condiţiile.

3.4. Pre-înregistrare

Ca participant la clasele de yoga online de pe site-ul www.ahimsayoga.ro veţi avea acces la toate clasele online după efectuarea plății aferente. Pentru a avea acces la mai multe informaţii trebuie să alegeți sesiunea dorită din Program, să vă introduceți datele de identificare, iar apoi să parcurgeți pașii următori pentru a putea participa la o sesiune online. În cazul participării la clase de yoga desfășurate la locația studioului este suficient să vă alegeți clasa/clasele dorite, să vă introduceți datele de identificare, iar apoi să așteptați confirmarea rezervării pe adresa dvs. de e-mail.

3.5. Alte limitări

Toți clienții trebuie să își rezerve locul și să efectueze plata aferentă înainte de a accesa o clasă de yoga online. După urmărirea pașilor comunicați ulterior prin e-mail, clienții trebuie să acceseze platforma Zoom cu 5 minute înainte de începerea propriu-zisă a clasei.

3.6. Ca membru Ahimsa Yoga Studio aveţi dreptul să utilizaţi în mod gratuit vestiarele şi instalaţiile sanitare disponibile (cum ar fi toalete şi duşuri). Sunteţi responsabili pentru păstrarea în siguranţă şi supravegherea bunurilor dumneavoastră materiale (numerar, alte obiecte de valoare cum ar fi haine, telefoane mobile etc.)

4. Clase de yoga fără rezervare în prealabil

În măsura în care nu este necesară o înregistrare sau rezervare prealabilă de a asigura locul puteţi merge pur şi simplu la o sesiune drop-in la locația studioului. Cu toate acestea ar trebui să verificaţi site-ul Ahimsa Yoga Studio, în cazul sesiunilor fără rezervare. În cazul sesiunilor online, acest lucru nu este posibil fără plata în prealabil a clasei.

Termeni şi condiţii generale

1. Cerinţe de membru: Vârsta. Doar persoanele care au vârsta de minim 18 ani împlinită vor fi admise ca şi membru al studioului Ahimsa Yoga. Minorii vor solicita consimţământul reprezentantului legal de a deveni membru Ahimsa Yoga.

2. Cont: Pentru a deveni membru Ahimsa Yoga Studio trebuie să creaţi un cont de utilizator denumit în continuare “Cont”. Toate datele furnizate trebuie să fie corecte şi complete (în special nume, prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon). În cazul în care aceste date se vor schimba ulterior, sunteţi obligaţi să modificaţi orice informaţii relevante în cont, cât mai repede posibil. Calitatea de membru Ahimsa Yoga Studio este personală şi nu poate fi vândută sau transferată unei părţi terţe. Puteţi utiliza contul dvs numai pentru dumneavoastră, nu aveţi voie să permiteţi utilizarea contului dvs de către o altă persoană pentru profit sau în oricel alt mod. Parola trebuie să o păstraţi secretă. În cazul în care primim informaţii despre utilizarea abuzivă a contului dvs de către o altă persoană, Ahimsa Yoga Studio vă va informa despre acest aspect şi veţi selecta imediat o parolă nouă. Sunteţi răspunzător de toate pretenţiile, daunele, cheltuielile suportate de către noi sau terţe părţi cauzate de utilizarea abuzivă a contului dvs de către terţe părţi care sunt responsabile.

3. Calitatea de membru Ahimsa Yoga Studio: Contractul între dumneavoastră “membru” şi Ahimsa Yoga Studio întră în vigoare aşa cum este descris mai jos: 

După configurarea contului dvs. veți primi o confirmare pe adresa dvs. de e-mail precum și o serie de informații utile pentru participarea la clasele online desășurate pe platforma Zoom. Veți putea participa la clase doar dacă sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile. 

4. Dreptul legal de anulare: Aveţi dreptul de a anula contractul Ahimsa Yoga Studio în termen de 30 de zile de la data iniţială de înscriere şi fără a prezenta un motiv. Pentru a exercita dreptul de anulare este necesar să ne informaţi prin e-mail despre decizia de a anula acest contract. Adresa noastră de e-mail este studio.ahimsayoga@gmail.com – vom efectua rambursarea fără întârzieri nejustificate a sesiunilor achiziționate si neutilizate şi nu mai târziu de 20 de zile lucrătoare de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a anula contractul. Rambursarea se va efectua folosind aceleaşi mijloace de plată aşa cum aţi utilizat la tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care aţi convenit în mod expres să fie altfel; în orice caz nu se vor percepe comisioane că urmare a rambursării.

4.1. Condiții de rambursare și anulare:

› Dacă dorești anularea și rambursarea plății, trebuie să ne ne notifici de această intenție în termen de până la 30 de zile de la achiziționarea abonamentului, prin orice mijloc de comunicare disponibil (e-mail, social media, telefon);

› Nu se încadrează în politica de rambursare abonamentul utilizat (are minim o vizită înregistrată) pentru clasele de yoga desfășurate la studio;

› Nu se încadrează în politica de rambursare clasele de yoga online la care clientul a participat deja.

5. Plata: Primul ciclu de membru va fi facturat la 30 zile de la activarea abonamentului.

6. Modalitatea de plată: Pentru achitarea abonamentului puteţi selecta metodele de plată indicate pe site-ul Ahimsa Yoga care v-au fost prezentate în procesul de aplicare. În cazul în care o plată nu este decontată cu succes, din cauza fondurilor insuficiente sau din alte motive, veți fi notificat de către procesatorul de plăţi.

8. Anularea: Poţi rezilia abonamentul lunar până la ultima zi de membru, accesând setările contului tău pe site-ul www.ahimsayoga.ro. Poţi reactiva calitatea de membru în orice moment.

9. Preţ: Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile în orice moment. Toate modificările de preţ în calitate de membru vor intra în vigoare de la următoare dată de facturare printr-o notificare comunicată pe site-ul www.ahimsayoga.ro, aplicaţia mobilă sau prin orice alte mijloace de comunicare, cum ar fi e-mail etc.

10. Servicii: Dacă Ahimsa Yoga Studio nu este în conformitate cu contractul, adică nu efectuează servicii conform contractului (de exemplu, o clasă de yoga nu are data convenită sau clasa nu corespunde cu descrierea serviciului, instructorul nu posedă calificările menţionate etc.) aveţi dreptul de a raporta acest lucru către echipa Ahimsa Yoga Studio pentru a remedia cât mai repede posibil această problema. Vă rugăm să ne transmiteți la adresa de e-mail studio.ahimsayoga@gmail.com, orice serviciu care nu este în conformitate cu contractul dintre “Dumneavoastră” şi “Ahimsa Yoga Studio”.

11. Garanţii: Serviciile achiziţionate prin intermediul site-ului www.ahimsayoga.ro sunt prestate de către echipa de instructori Ahimsa Yoga Studio. Sunteţi de acord ca participarea la astfel de clase de yoga să fie făcută pe propriul risc. Ahimsa Yoga Studio nu va fi responsabil de nici un prejudiciu, pieredere, daună sau incident care rezultă din urmă participării la una din clasele de yoga desfășurate la studio sau online pe platforma Zoom.

12. Confidenţialitate: Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului web sunt utilizate numai în conformitate cu Politica noastră de confidenţialitate şi cu prezentele Condiţii de utilizare şi fac obiectul Politicii de confidenţialitate publicate pe site-ul web.

13. Examinarea litigiilor: În cazul în care apare un litigiu între Ahimsa Yoga Studio şi Dumneavoastră, sunteţi de acord ca părţile să rezolve orice pretenţie pe cale amiabilă. Vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi în mod direct pentru soluţionarea problemei.

15. Modificări: Ne rezervăm dreptul de a modifica aceşti termeni şi condiţii în orice moment. Modificarea Termenilor şi Condiţiilor va fi transmisă prin e-mail, iar dacă în timp de 2 săptămâni nu vom primi nici o obiecţie de la dvs o vom considera acceptată. În măsura în care schimbarea termenilor şi condiţiilor este necesară ca urmare a unei modificări a dispoziţiilor legale, utilizatorul serviciilor nu are dreptul de a se opune în această privinţă.

AHIMSA  YOGA SRL • J40/10746/2017 • CUI: 37857467