Workshop de meditatie pentru incepatori

Locatia: Ahimsa Yoga Studio (str. Alexandru Donici nr. 10 sect. 2 Bucuresti)

Data si ora incepere: Miercuri    ora 19:30

Data si ora incheiere: Miercuri  0ra 21:00

In prezent meditatia este practicata in toate culturile lumii ca tehnica de relaxare pentru imbunatirea starii mentale, fizice si psihice, fiind raspunsul pentru depasirea stresului, a depresiei, si a anxietatii.
Dacă căutați să vă liniștiți mintea, practica meditației vă va permite să fiți observatorul activităților minții, devenind astfel mai puțin implicați în drame emoționale și mentale. Această practica detasata este primul pas spre liniștea interioară.
Intr-o lume in care totul se misca si se schimba in mod constant, meditatia ne invata sa incetinim, sa ne ancoram in prezent si sa ne focusam atentia pe interiorul nostru si pe minte. Meditatia este o stare de constiinta pura.
Pret: 200 lei -4 module
ico-learning

Active Family Yoga cu Violeta

Locatia: Ahimsa Yoga Studio (str. Alexandru Donici nr. 10 sect. 2 Bucuresti)

Data si ora incepere: Sambata    ora 12:00

Data si ora incheiere: Sambata  ora 13:00

Tindem să căutăm cât mai multe momente pe care să le petrecem alături de familie!

Clasa de Active Family Yoga poate fi cea mai bună oportunitate prin care toți membrii familiei se unesc și experimentează legătura puternică ce se formează explorând beneficile practicii yoga, într-un mediu relaxant și necompetitiv.

Timp de 50 minute vom călători in jurul lumii cu ajutorul imaginației, vom practica posturi, atât singuri cât și în pereche, vom experimenta exerciții de respirație, meditație și relaxare ghidată.

În final, timpul petrecut într-o clasă de Yoga family este un efort meritoriu pentru că promovează echilibrul, colaborarea, flexibilitatea și distracția având un potențial semnificativ pe termen lung.

Pret: 200 lei (1 adult+1 copil) – 4 sedinte

Meditatie activa

Locatia: Ahimsa Yoga Studio (str. Alexandru Donici nr. 10 sect. 2 Bucuresti)

Data si ora incepere: Luni  ora 19:30

Data si ora incheiere: Luni ora 21:00

Arhetipurile feminine conțin experienţa și psihologia tuturor femeilor din toate civilizațiile şi din toate timpurile. Este sunt ca o busolă interioară, care ne ajută ca femei să pendulăm între bine și rău, negativ și pozitiv, funcțional și disfuncțional, în ceea ce privește comportamentul și energia noastră ca femei.

Lucrul cu arhetipurile feminine este pentru femeile care: ⦁își doresc să se (re)conecteze la energia feminină sacră și la feminitatea autentică ⦁ își doresc să-și cunoască darurile unice feminine ⦁ au nevoie să intre în contact cu trăsăturile femininului, personal și colectiv: introspecție, prezență în corp, creativitate și creație, sensibilitate, compasiune și independență, starea de relaxare și bucurie a vieții ⦁ au obosit să joace un singur rol în viața lor și doresc să cunoască și alte modele de feminitate ⦁ doresc să privească și dincolo de măștile sociale și să intre în contact cu energia lor (sistemul chakrelor) și să se dezvolte atât mental, psihologic, emoțional și spiritual.

Preţ: 320 lei- 4 sedinte

ico-learning