Yoga Corporate

De ce Yoga Corporate?

Stresul constant de la locul de muncă, sederea indelungata pe un scaun in fata unui calculator, respectarea termenelor exigente, concetrarea si focusul pe sarcinile zilnice, presiuni ca acestea au condus companiile sa aleaga clasele de yoga pentru aganjatii lor.

Dacă programul de muncă  face dificil accesul angajatilor la clasele de yoga dintr-un studio de yoga, cel mai indicat este sa creati toate facilitatile pentru desfasurarea unei clase de yoga de 40-60 minute la locul de munca intr-un spatiu special amenajat  sau o pauza de 10-30 de minute exact in birourile in care fiecare angajat isi desfasoara activitatea. Toate acestea sub indrumarea unui insctructor de yoga.

Cu ce ne ajuta yoga practicata la birou?

Într-o zi lungă de munca, cu stres, agitatie, multe task-uri in mintea noastra, avem  nevoie sa ne limpezim gandurile și să ne păstram nivelul de energie si concetrare cat mai ridicat. Pauza pe care o vei lua pentru o clasa de yoga  este menita să te motiveze și să te stimuleze, lăsându-ti un sentiment de bunăstare, o minte clara, relaxata, linistita si deschisa la idei noi.

Nu este o surpriză faptul că sederea indelungata intr-un scaun de birou in fata calculatorului nu este bună pentru sănătatea noastra. Chiar dacă aveți obiceiuri bune de postură și cel mai bun scaun ergonomic, corpul dumneavoastră va avea nevoie de o pauză pentru a elibera tensiunea musculară, stresul și stagnarea articulațiilor. Din fericire, este ușor să practicam câteva posturi de yoga pentru birou, bucurandu-ne de beneficiile yoga fără a parasi locul de munca.

Integrand practica yoga la birou ca rutina zilnica, aceasta poate face minuni pentru tine pe măsură ce va reduce durerile de spate, va elimina tensiunea din zona lombara, zona umerilor, a gatului si va reduce oboseala psihica.  

Cel mai mare și mai evident motiv pentru a practica yoga la locul de munca este simplu: posturile de yoga vă oferă energie. Exercitarea posturilor îmbunătățește circulația și eliberează endorfinele care vă permit să vă simțiți energizați și sa va pregatiti pentru o zi de munca.

Traim intr-o societate in care oriunde te-ai afla auzi persoane ce se vaita de durerile de spate. Mulți factori pot contribui la o postură slabă. Acestia pot include obezitatea, sarcina, pantofii cu toc înalt, hainele strânse, inflexibilitatea, statul pe scaun la birou, statul in masina la volan etc. Postura are un efect asupra sănătății și bunăstării generale. Ea poate afecta starea ta de spirit, încrederea chiar si memoria si digestia.

 

Beneficiile practicii Yoga Corporate

 • Îmbunătățește performanța muncii
 • Echilibreaza sistemul nervos
 • Crește moralul și eficiența
 • Reduce stresul și anxietatea
 • Îmbunătățește memoria si concentrarea
 • Tonifică și întărește mușchii
 • Îmbunătățește postura și flexibilitatea
 • Combate insomnia
 • Amelioreaza depresia
 • Elimina durerile de coloana, tensiunea din umeri  si din zona gatului
 • Elimina durerile articulare si musculare
 • Trateaza durerile de cap si de spate
 • Energizeaza corpul si mintea
 • Echilibram mintea, devenind mai calmi si mai relaxati
 • Dezvoltam empatia fata de cei din jurul nostru
 • Dezvoltam compasiunea si iubirea fata de noi insine si fata de cei din jur
 • Ne acceptam pe noi insine si pe cei din jurul nostru exact asa cum sunt
 • Eliminam ostilitatea si mania
 • Ne imbunatatim starea de spirit
 • Dobandim o pace si un calm interior
 • Dobandim o atitudine pozitiva si crestem stima de sine

Sunt numeroase beneficiile pe care yoga le aduce in viata noastra si de care ne  putem bucura si in afara locului de munca, in viata de zi cu zi.

Cine poate practica yoga ?

Toata lumea! Tot ce trebuie să puteți face este să respirați! Oprah Winfrey, Sting, Madonna, Gweneth Paltrow, Reese Witherspoon, Lady Gaga, Russell Simmons, Adam Levine, Halle Berry, Drew Barrymore, Woody Harrelson și Matthew McConaughey sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute nume care jură beneficiile yoga. De la noi din Romania o amintim pe Andreea Raicu, Laura Cosoi, Iulia Vantur, Maia Morgenstern, Adela Popescu, Andreea Marin.

Yoga poate fi practicata de orice persoana indiferent de greutatea corporala, marimea corpului si forma acestuia.

Yoga reprezinta  dezvolatarea abilitatilor fizice ale coprului cum ar fi intinderea muschilor, flexibilitatea, echilibrul si rezistenta acestuia. In practica Yoga nu exista competitie cu tine insati sau cu cei din jur. Aceasta este o practica interioara cu efecte asupra partilor fizice, psihice si spirituale. Flexibilitatea corpului se dobandeste in timp, iar executia asanelor la clasele de yoga nu trebuie sa fie perfecta.

Ca sa atingi linistea si pacea interioara nu e nevoie sa te refugiezi in munti. O poti cunoaste chiar si din biroul tau!

Propunere Yoga Corporate

 1. Oferta clase de yoga la Birou ( 60-90 minute: dimineata, pranz sau seara)
 2. Oferta Yoga Team Building ( program personalizat yoga, meditatie, dezvoltare personala)
 3. Oferta Workshop pentru Corporatie ( program personalizate yoga, meditatie, dezvoltare personala)
 4. Abonament nelimitat 6 luni sau 1 an de zile pentru angajati (practica in cadrul sesiunilor de la studio)

Contacteaza-ne pentru oferta de pret si alte detalii.